Președintele Franței  Emmanuel Macron și soția sa i-au primit zilele trecute la palatul Elysee pe premierul provinciei Québec, Francois Legault, și soția acestuia, Isabelle Brais, care au venit într-o vizită oficială în Franța.

Brigitte Macron a asteptat invitatii pe scările palatului Elysee, imbracata intr-o rochie foarte scurta, in ciuda temperaturilor scazuteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă, prima doamnă a Franței a atras imediat atenția tuturor cu ținuta ei nepotrivă. Ea a încercat să sfideze temperaturile scăzute și și-a făcut apariția pe scările palatului Elysee, îmbrăcată într-o rochiță  Louis Vuitton, verde, extrem de scurtă, ce i-a lăsat la vedere picioarle perfect tonifiate. Mândră tare de ținuta ei, Brigitte a renunțat chiar să-și pună o haină peste rochiță.

Brigitte și-a asortat rochița cu o eșarfă în aceeasși culoare și o pereche de pantofi negri cu toc, însă a timp de câteva minute, prima-doamnă a Franţei a îngheţat pe treptele Palatului Elysee în aşteptarea oaspeţilor de seamă, iar fotografii au reușit să o surprindă pe soția președintelui Franței tremurând de frig.

 

Citește și: