În familia lui Mihai Morar s-au pregătit 6 ghetuțe de copii și 4 de adulți. Cele trei fiice ale realizatorului de la Radio ZU au sărit în sus de bucurie când au găsit cadourile. „Bună dimineața lui Moș Nicolae! Să vă bucurați precum niște copii, indiferent ce viața vă va oferi!”, a scris Mihai Morar în dreptul filmulețului cu Roua, Mara și Cezara.

Și cei trei copii ai Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea, Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria (3 ani), au găsit câte o plasă identică lângă ghetuțe. Mama lor a publicat pe Instastory imaginea doveditoare cu momentul descoperirii darurilor.

Dana Rogoz, care tratează extrem de serios toate aceste momente magice, l-a așteptat pe Moș Nicolae echipată în pijamale cu imprimeu de sezon, aceleași de care a purtat și fiul ei, Vlad, dar și soțul Radyu Dragomir. Adorabila Lia a avut pijamale roșii și a fost fascinată de ritualul pregătirii ghetuțelor. „Seară magică. Moş Nicolae, te aşteptăm să treci şi pe la noi!”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram.

dna-rogoz-familie-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4