Omul de afaceri susține că a trecut cu bine de pandemie. Mai mult, a plecat împreună cu soția în trei vacanțe, după ce s-a vaccinat.

“Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit. Nu cred că am scăpat de pandemie.

M-am întors din Egipt – acolo ăia care nu purtau mască erau amendați. Nevastă-mea, cu bolile astea, intrase în depresie, plângea de se rupea la nenorocirile altora.

Anul ăsta am mers în trei vacanțe. Am fost în Tenerife și Grecia pe la începutul anului și apoi Egipt. În Egipt am fost 20 de persoane, cu nepoți cu tot.

Prima zi în care a dat voie la boșorogi, am fost la Buftea și m-am vaccinat cu toți boșorogii după mine. Așa putem face și noi chefuri.

Eu nu înțeleg ce e în capul unora care nu vor să facă vaccinul”, a mai spus Țânțâreanu.

Își construiește un nou complex, „Pandemia”, pentru nunți și botezuri

Chiar dacă e convins că încă nu putem vorbi la trecut despre pandemie, milionarul ăși trăiește viașa mai departe cum știe. Mai mult, într-o perioadă în care mulți ăși țin banii la ciorap, acesta îi investește.

Dacă tot s-au eliminat restricțiile la evenimente, Cristian Țânțâreanu s-a gândit să-și investească banii într-un nou complex, în care vor fi găzduite nunți, concerte, botezuri.

Omul de afaceri supervizează chiar el lucrările care au început în Paradisul Verde de la Corbeanca la complexul care, spune el, se va numi “Pandemia”.

“Fac un complex de evenimente unde se vor face concerte, nunți, botezuri, care se va numi Pandemia. Are trei săli: Sars CoV-1, Sars CoV-2 și Eternitatea.

Vom avea și piscină. Sper să terminăm anul ăsta. Lucrez cu indieni”, a declarat, cu umoru-i caracteristic, Cristian Țânțâreanu, la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Vezi și Cristian Țântăreanu, anunț șoc: ”Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban”

Citește și:

Cine este logodnicul Alinei Vidican și cum s-au fotografiat cei doi?

Irina Rimes şi-a dus iubitul francez la părinţi. Ce a spus mama vedetei despre viitorul ginere