Era doar un copil, unul plin de succes, dar avea probleme de adult. A pierdut pe toate planurile și, rând pe rând, toți cei din jur au renunțat la el.

Cum a reușit Adrian Mutu să treacă peste cea mai tulbure perioadă din viața lui

Acesta a povestit recent în podcastul lui Codin Maticiuc că a avut doar de suferit de pe urma consumului de substanțe interzise. El a precizat că mulți sponsori l-au părăsit, iar multe contracte i-au fost încheiate după aflarea veștii.

Fotbalistul spune încă că cei care i-au fost alături în toată perioada neagră a vieții sale au fost părinți săi, în timp ce el era dărâmat din punct de vedere emoțional.

„Am fost la un nivel emoțional… terminat. Nu știam ce să fac. Eram și singur, un copil de 23 de ani… Și efectul pe care l-a avut (situația cu drogurile n.r) asupra contractelor de imagine. Astea au căzut din prima. A fost o nebunie totală, singurii care au fost lângă mine au fost părinții”, a povestit el.

Psihologul l-a ajutat

Adrian Mutu spune că toată lumea s-a dezis de el în acele momente, inclusiv președintele României de la vremea aceea, Trăian Băsescu.

Fostul fotbalist a mărturisit că a mers la psiholog o lungă perioadă de timp și a reușit să privească viața cu alți ochi, demonstrându-și astfel lui, dar și celorlalți că e important să se ridice, chiar dacă a căzut.

El a ținut să le dea și un sfat tuturor jucătorilor tineri și anume să se ferească de această capcană, drogurile, și să învețe din povestea sa de viață. Toată lumea s-a spălat pe mâini și s-a dezis de mine atunci. Inclusiv Traian Băsescu, era pe atunci președinte. A spus: îți meriți soarta. (..) Eu am trecut și pe la psihologi, n-am rămas cu sechele. (..) Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu”, a mai spus Adrian Mutu.

În prezent, Adrian Mutu se bucură de o familie frumoasă alături de partenera sa, Sandra, dar și de copilul pe care îl au împreună. Fostul fotbalist mai are un băiat alături de Alexandra Dinu, dar și două fetițe cu Consuelo.

Vezi și Imagine rară cu Adrian Mutu și fiicele lui. Ce frumoase s-au făcut Maya și Adriana

Citește și:

Bianca Drăgușanu, trucul Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult!”

Gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. Ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor