”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”, a mărturisit partenera de viață a binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior.

Recent, actorul Marius Manole a avut-o invitată la emisiunea sa de pe protvplus.ro, ”Întrebarea mesei rotunde”, pe cântăreața Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior. Artistul are trei copii. Radu Ștefan este fiul lui din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a dezvăluit în emisiune cum a reușit să slăbească după ce a devenit mămică pentru prima oară. De asemenea, artista a explicat și ce face pentru a se menține în formă.

În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus…”

”M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin.

În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva, notează protv.ro.

arata-ireprosabilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Artista, devebită și femeie de afaceri, a explicat și cum a venit ideea de a-și deschide un shop online cu haine pentru femei. A mărturisit că iniiativa s-a născut în perioada când era însărcinată, când a constatat că din cauza kilogramelor pe care le luase, destul de multe, nu mai avea cu ce să se îmbrace.

”A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce.

Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă… Am găsit o croitoreasă foarte bună și am zis să-mi fac câteva ținute”, a povestit ea.

Vezi și Ce l-a întrebat Lavinia Pîrva pe Ștefan Bănică Jr când l-a cunoscut?

Citește și:

Vica Blochina, adevărul trist despre relația cu Victor Pițurcă: “Când am fost însărcinată, nu am avut bani de mâncare“

O mai recunoști? Avea doar 19 ani când seducea România cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”