Avea 100 de kilograme, dar nu se mândrea cu asta. Minodora a povestit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 40 de kilograme. A încercat mai întâi cu o operație de micșorare a stomacului, însă tot ce a reușit să dea jos în urma intervenției chirurgicale, ulterior a pus la loc. Acum a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult în doi ani de zile.

Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme în doi ani de zile. Are 3 mese pe zi

minodora-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„În 2017 am făcut operația, adică acum trei ani de zile am făcut operația de stomac. Am slăbit cu operația 15 kg și după un an și jumătate m-am îngrășat opt/nouă kg. În momentul în care am văzut că încep să mă reîngraș și să nu am niciun rezultat cu stomacul operat, tăiat, am hotărât să diminuez total cantitățile de mâncare și m-au ajutat aceste picături care mi-au tăiat pofta”, povestește Minodora.

Minodora a ajuns la 60 de kilograme

„Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg. Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.

Trebuie știut foarte clar, că și cu această tăiere de stomac, dacă nu ai reguli și nu păstrezi niște limite, te reîngrași automat, este ca un balon de elastic. Dacă știi că nu ești conștiincios și nu respecți anumite lucruri, nu te opera de stomac!”, a spus Minodora la Acces Direct în urmă cu ceva timp.

Cu toate acestea, Minodora a reușit să găsească metoda perfectă pentru ea ca să ajungă la greutatea dorită.

„Vreau să le povestesc fetelor că eu mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și cu pâine, pentru că îmi place, eu sunt bănățeancă. Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici, foarte, foarte mici, atât cât să îmi fac pofta și totodată din Italia, nu din România, folosesc niște picături care mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte tare”, spune Minodora.

„Mă opresc la 60 de kilograme. Pentru față folosesc un întreg tratament: peeling-uri pentru față, cremă de zi, cremă de noapte și cremă de ochi. Am un întreg ritual. Și pentru piele am la fel, creme speciale pentru corp”, a spus Minodora pentru impact.ro.

Deși pandemia i-a schimbat puțin cursul vieții, Minodora nu s-a lăsat afectată de schimbările bruște care au venit odată cu instalarea coronavirusului în întreaga lume. Merge pe premisa că „pe Dumnezeu nu îl poate învinge nimeni, niciodată”, fapt care îi dă o doză de încredere că lucrurile sunt rânduite, undeva de sus. Artista a povestit că totuși are trei mese pe zi, iar când simte nevoie de o gustare mănâncă un iaurt cu fructe.

„ Trei mese pe zi, fără nicio gustare. În loc de gustări poate un iaurt de fructe sau lichide. Ultima oră de masă, în weekend, este mai târzie, dar la ora 20 sunt mâncată deja. Totdeauna mănânc la micul dejun ceva, dar repet, cantitățile de mâncare sunt mici. Când spun sunt mici, sunt mici! Maximum cinci guri”, mai adaugă Minodora.

„Făcând acest lucru de un an și jumătate, de pe 14 februarie,(…) stomacul se obișnuiește”, mai spune artista.