Cu ani în urmă, la începutul carierei, deși arăta excelent, agentul i-a spus verde în față lui Jennifer Aniston că era prea grasă.

Într-adevăr, își amintește actrița, peste ani, era dependentă de sandvișurile cu multă maioneză, de cartofi prăjiți și de milkshake-uri. Nu avea deloc un meniu sănătos sau echilibrat, dar avea avantajul tinereții.

Agentul i-a explicat că acesta era motivul pentru care nu-și găsea de muncă, așa că Jennifer a luat măsuri, chiar dacă nu s-a considerat niciodată grasă.

”Agentul meu mi-a spus-o direct în față. E cel mai bun lucru pe care putea să-l facă”, mărturisește, peste ani, vedeta din ”Friends”. A fost momentul în care a început să fie atentă la ce bagă în gură. A renunțat la maioneză și unt, a adoptat dieta Atkins o vreme, încercând și multe alte regimuri.

Același prânz timp de 10 ani

Văzând ce funcționează (inclusiv numărarea caloriilor) și ce nu, vedeta a mâncat în fiecare zi, la prânz, același lucru, timp de 10 ani, mărturisesc și colegele de platou. Era vorba despre o salată cu carne de curcan.

Ba chiar la un moment dat a eliminat din dietă carbohidrații. ”Nu știam ce corp zace în mine!”, mărturisea Jennifer Aniston, rememorând acei ani.

Apoi, norocul vedetei, care și-a păstrat silueta superbă peste ani, a fost că a înțeles însemnătatea sportului. Se trezea la 4.30 – 5 dimineața, atunci când muncea, bea o cană de apă caldă cu o felie de lămâie, după care mergea la yoga, timp de aproape o oră și jumătate. Urma sala, unde, printre altele, se antrena cu greutăți.

În restul zilelor se trezea la 8 – 9, dar își respecta cu sfințenie orele de antrenament. Obicei pe care nu l-a pierdut nici până în ziua de azi.

Vezi și E frumoasă, talentată, bogată și are tot tot ce și-ar putea dori, dar e nefericită. Mărturisirea făcută de Jennifer Aniston

Citește și: