„Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spune Cristina.

Omul de televiziune a detaliat în ce constă dieta sa. La micul dejun, ea consumă 35 g cereale integrale cu 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grasime, fie 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă, fie 100 g de ton în suc propriu.

Pentru prânz, Cristina Șișcanu alege între: 150 g carne de pui, de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor, fără ulei, și 200 g salată de crudități, de asemeni fără ulei. O altă opțiune este 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei cu 200 g de legume (dar atenție, nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur, musai fără ulei.

La cină, vedeta are următoarele opțiuni: salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne fiartă/grătar sau pește grătar/la cuptor, cu 10-12 măsline și 125 g legume asortate, scrie Click.

Dieta pe care a ținut-o după sarcină

Cristina Șișcanu a mai avut un moment când a uimit pe toată lumea cu silueta ei. După sarcina cu Petra. Iată ce declara despre dieta ei de atunci vedeta: ”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras.

La prânz, mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume.

De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, spunea atunci Cristina pentru Click.ro.

Vezi și A vrut să fie divă, dar iată ce a ieșit! Cristina Șișcanu, pusă la zid de fani: ”Zici că ești tanti cu porumbeii din Singur acasă!”

Citește și:

După cancer, Gabi Luncă trece din nou printr-o cumpănă: E la ATI, infectată cu coronavirus

Gina Pistol a dezvăluit numele fetiței ei și a lui Smiley. Fanii s-au topit