Regina telenovelelor povestea în urmă cu câțiva ani: „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc”. Zi și făcut. A apelat la o clinică, i s-a creat un regim personalizat pentru slăbit, pe care vedeta l-a urmat cu sfințenie.

Actrița Corina Dănilă a reunoscut că rezultatele au început să apară după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli.

„Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă – ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde”, a povestit ea.

Iată cum arată, detaliat, planul săui alimentar

În primul rând, a renunţat definitiv la zahăr, pâine, prăjeli, covrigei şi produse de patiserie. „Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde! Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu ştevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00“, explica realizatoarea TV.

În privinţa fructelor, Corina Dănilă spune că le poate mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe: „Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte“.

„Se fac trei ani de când în fiecare dimineaţă mănânc două ouă, de regulă omletă foarte moale, cu un bol de salată şi câteva feliuţe de pastramă de porc mai naturală“, mai spune prezentatoare TV.

Cum arată, de fapt, un meniu pe toată ziua pentru Corina Dănilă? „Prima gustare constă într-un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi cu un pumn de seminţe, la prânz am o cărniţă trasă la tigaie cu broccoli sau conopidă la abur, ori salată de varză; gustarea de după-amiază constă într-un chefir slab, iar seara îmi fac o salată în care pun fie o conservă de peşte, fie ceva carne sau brânză“.

Foarte important este şi modul în care se ia masa, mai spune Dănilă: „Mănânc încet, cu înghiţituri mici, conştientizez procesul. Beau cam 2 litri de apă pe zi, iar câteodată, vinerea, ţin post negru, ca să mai dau un restart metabolismului“.

În plus, vedeta a apelat și la medicii esteticieni, recurgând la o procedură noninvazivă – injecțiile cu acid hialuronic. Într-adevăr, chipul său e reîntinerit, iar asta s-a văzut după prima ședință, după cum spune vedeta.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Corina Dănilă: „Nimic nu se schimbă după 40 de ani, doar că ai mai multă maturitate…”

Citește și:

Meghan Markle și prințul Harry au dat lovitura. Au reușit o performanță uluitoare

Reacția unei angajate din spital, după ce Adelina Pestrițu a fost externată: ”Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta…”