Catinca Roman s-a confruntat întotdeauna cu kilogramele în plus, după cum recunoaște chiar ea. Vedeta nu a reușit niciodată să atingă greutatea ideală, deși s-a chinuit cu fel de fel de diete. Totuși, se pare că acum sora Oanei Roman este mulțumită de felul în care arată. A înțeles că problemele pe plan psihic pe care le-a avut de-a lungul vieții i-au influențat drastic dieta și felul în care arăta, până acum.

În plus, vedeta a tras un semnal de alarmă legat și de o dietă din ce în ce mai populară.

„Toată viața am avut oscilații de greutate, ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice (…)

Eu mâncam compulsiv și în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea. Ăsta a fost primul pas, iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine.

Se vede în timp, slăbitul a fost foarte slab și natural și, la un moment dat, s-au topit depunerile de grăsime. Până la urmă, nu kilogramele sunt importante”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

postul-intermitent-nu-e-bun-spune-eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Acum mănâncă orice, dar nu oricât, și face sport regulat

În timp, Catinca a înțeles că este extrem de important să facă sport regulat, lucru pe care-l face și acasă, dacă nu ajunge în sala de fitness. În plus, acordă o atenție mare și preparatelor pe care le consumă zilnic. Cu toate acestea, vedeta spune că nu a eliminat anumite alimente din meniul ei, ci pur și simplu consumă orice preparat, însă în cantități moderate.

„Merg la sală, în general, mai fac și acasă bandă, să ard calorii, iar forță fac doar cu greutatea corpului sau cu greutăți foarte mici. E foarte important ce mâncăm, la fel ca sportul și una fără alta nu prea merge.

Nu sunt pofticioasă, nu mai sunt, pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice, în cantități limitate și sunt atentă la combinații”, a mai spus vedeta pentru sursa citată, menționând și că nu se mai simte ”vinovată” ca înainte, atunci când gustă din ceva care îi face plăcere.

A avut o copilărie deloc simplă

Aceste probleme psihice, despre care Catinca vorbea, vin inclusiv din copilărie. Designerul a vorbit în repetate rânduri despre traumele pe care traiul alături de Petre Roman i le-a lăsat. Sora Oanei Roman spune că a simțit că nu primește afecțiune de la mamă, dar nici de la tatăl vitreg, cu care în ziua de astăzi nu a mai păstrat deloc legătura.

Catinca Roman, motivul pentru care s-a despărțit de tatăl fetei sale: „A fost prea mult”. Cum se înțelege Calina cu părintele său

„Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultuoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă.

Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte: „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine”. Eu în copilărie mă simțeam neiubită.”, a mai spus vedeta in emisiunea La Măruță.

Catinca Roman, despre Petre Roman, dar și despre sora ei, Oana: ”Un adolescent egoist!”

Vezi și Motivul pentru care Catinca Roman nu își vizitează mama la azil. Acum i-a dat replica surorii sale, Oana Roman: ”Eu am fost la un specialist…”

Citește și:

Antonio Banderas, Don Juan pe marele ecran, statornic în iubirea din viața reală. Două mariaje, o relație lungă și un singur copil

Andra și Măruță, vacanță all inclusive pe un vas de croazieră de lux! Cât au plătit