Creatorul de modă ține cont cu strictețe de un meniu special, din dorința de a avea un stil de viață mai sănătos și un trup încă tânăr. Iată la ce alimente a renunțat, pentru că da, face ceva sacrificii.

Nu e un secret pentru nimeni că creatorul de modă s-a confruntat cu probleme de sănătate de-a lungul timpului, dar cu toate astea reușește să se mențină în mare formă. Însă nimic nu e întâmplător, iar sacrificiile sunt pe măsură.

Ce dietă urmează Cătălin Botezatu

Creatorul de modă a dezvăluit că are un meniu special de care ține cont cu strictețe din dorința de a duce un stil de viață mai sănătos. Nu e simplu, chiar el recunoaște, dar merită. Cătălin Botezatu a mărturisit că și-a început vara fără să mai consume carne. Ocazional, mai gustă pește alb, dar se abține de la grăsimi, pâine și prăjituri.

În schimb, mânâncă foarte multe legume în ultima vreme, în special salate, la care folosește numai ulei de măsline.

„Am un meniu special acum, pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia, așa, de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru click.ro.

masa-de-regeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce a mărturisit creatorul de modă despre greutatea pe care o are

Cătălin Botezatu susține că se cântărește foarte rar și mai cu seamă atunci când observă că unele haine îi vin largi.

„Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic „Opa!”. Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a adăugat creatorul de modă.

Vezi și Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: ”Mă uit singur și…”

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, imagini rare cu Corina Caciuc și fiul lor. Au „topit” Internetul cu pozele astea

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”