Andreea Marina a împlinit 47 de ani pe 22 decembrie, dar nu-și arată deloc vârsta. Și asta, pentru că are mare grijă de corpul ei și cum pune câteva kilograme în plus, are grijă să le dea repede jos.

Vedeta a mărturisit pe internet că secretul ei constă în alimente sănătoase, cu preparate ușor digerabile și în miscare zilnică,mai ales legume proaspete. În weekend, aceasta a scris pe contul personal: „Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă! Duminică plăcută, un gând bun!”, a transmis Andreea Marin pe Instagram.

”Zâna” a început o dietă strictă, recomandată de medic, pe care o urmează cu strictețe și care deja i-a oferit și primele rezultate, după cum a mărturisit chiar ea în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. Andreea a renunțat la dulciuri, carbohidrați și carne grasă, consumând în schimb multe ceaiuri. Diva are trei mese pe zi și îi este permis să se răsfețe cu o salată de fructe, dar doar o dată pe săptămână.

271898035_486453632841570_3553105583630526579_n (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Mă simt mai bine ca la finalul de an. Am început cu energie bună, saună, masaj, alergare zi de zi. E o chestiune asumată. Decembrie este luna sărbătorilor la mine în familie, nu ținem diete de sărbători, ne place viața. Mănânc poale în brâu, sarmale cu smântână, ardei, pâine caldă. Mama prietenului meu gătește extraordinar, a venit la noi încărcată numai cu bunătăți făcute în casă.

La fel de asumat este și începutul lui ianuarie, ne punem pe o direcție, nu pentru că este importantă silueta, ci pentru că este importantă sănătatea. În ianuarie se schimbă treaba. De lunea trecută am început o dietă destul de drastică, dată de nutriționist, știu care sunt riscurile și de aia nu mă iau după alții și nu o recomand nimănui.

Sunt importante sarea, piperul, verdețurile, te ajută să faci mâncarea dietetică mai gustoasă. Dar fără dulce, dar o dată pe săptămână am voie o salată de fructe, fără prăjeală, fără carbohidrați, fără carne cu grăsime. Nu am ore fixe, mănânc doar dimineața, la prânz și seara. Cam trei kilograme pe săptămână pierd, două săptămâni țin această dietă, după care urmează să am un stil de viață sănătos. Eu am adăugat și niște ceaiuri de detoxifiere. Le fac acasă, sunt ceaiuri pentru rinichi, intestine și pentru ficat. Fără ele rezultul nu ar fi același”, a declarat Andreea Marin în emisiunea lui Cristi Brancu.