Alin Gălățescu trece, în prezent, printr-un proces de transfomare radicală. Stilistul, în vârstă de 54 de ani, a găsit o dietă care i se potrivește mănușă, spune el. Acesta a mers la un control medical de rutină și a aflat că nu stă deloc bine cu sănătatea din cauza kilogramelor acumulate  în ultima perioadă.

Medicii i-au recomandat să slăbească, așa că stilistul a început să țină dieta Toman, care a și dat roade. În doar două săptămâni, acesta a constatat că a pierdut 10 kilograme.

Alin Gălățescu: „Vreau să dau jos 20 de kilograme”

„În ultima perioadă am pornit – determinat de motive medicale ușoare – o dietă intensă, ce vizează eliberarea de peste 20 kilograme. Am ales așa numita dietă „TOMAN” – pe care, acum, în mijlocul ei, o recomand cu deschidere totală.

E o sumă de substanțe eminamente naturale, luate de 4-5 ori pe zi, cu gust excelent, dulci și sărate (cred că cele dulci le păstrez și dupa finalitatea ei), și care te ajută să te eliberezi echilibrat de extra-greutate, fără a fi afectați mușchii și stomacul. E de poveste!

Deja am scăpat de 8-10 kilograme în 2 săptămâni și continuă.

Dieta este bine să fie însoțită de mișcare, mers și scări, în general – nu sală, pâna ce nu ajungi la greutatea scontată”, a spus Alin Gălățescu, entuziasmat de efectele dietei.

Stilistul s-a ales și cu ruptură de mușchi

Dieta în sine presupune, în paralel, și mișcare, însă nu un efort prea mare. Așa se face că stilistul a reușit să se aleagă, recent, cu o ruptură de mușchi, căpătată în urma unei partide de badminton, la o ieșire banală la iarbă verde.

„În paralel cu dieta pe care o țin, a apărut această bruscă și neașteptată, dar amplă, ruptură de mușchi – la o simplă partidă de badminton. Aceasta a introdus nemișcarea! Cel puțin 3 săptămâni nu pot să mă mai mișc cum o făceam.

Din cauza rupturii de mușchi ești obligat să stai mai ales pe spate în timpul somnului – ca poziție a genunchiului și a mușchiului rupt. Dar, cum eu am descoperit că respir cu oxigenarea mică în timpul somnului, nu trebuie să stau decât într-o parte, oricare, cu pernă relativ mare – urmând chiar să mă operez curând de deviație interioară de sept.

Deci mișcare – nemișcare, simultan, stat pe spate pentru genunchi, stat doar lateral pentru oxigenare.

Toate acestea mi s-au întâmplat după un control medical complex, dar de rutină – pe care îl recomand, însă, tuturor – și o banală ieșire la iarbă verde!”, a mai povestit stilistul pentru Click!

Și Răzvan Popescu a slăbit 50 de kilograme cu aceeași dietă

Cunoscutul realizator de radio Răzvan Popescu a ținut și el, în 2019, aceeași dietă, care l-a ajutat să dea atunci jos nu mai puțin 50 de kilograme, pe parcursul unui an.

„Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declic şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu.

Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus.

Trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie”, a declarat acesta pentru aceeași sursă, după ce a ținut dieta.

Cum se ține dieta Toman

Dieta în sine presupune 5 mese pe zi (dintre care 3 principale și două gustări între acestea). Micul dejun și cele 2 gustări constau doar în consumarea de produse Toman Diet, care sunt bine echilibrate în macro și micro nutrienți.

Prânzul și cina presupun consumarea unei proteine de calitate, precum: pește, pui sau curcan, alături de legume, sub forma de salată sau gătite la grătar, la aburi, la cuptor ori fierte. Pe tot parcursul dietei, e ideal să se facă mișcare, dar nu la intensitate mare.

Divorțat și tatăl unei fetițe. Cum se înțelege cu fosta soție

Alin Gălățescu, în vârstă de 54 de ani, este divorțat, dar a rămas în relații bune cu fosta soție. Cei doi au împreună o fetiță, lumina ochilor designerului.

Elida Maria a venit pe lume în 2016, dar, din păcate, părinții ei au divorțat la scurt timp după aceea.

alin-galatescu-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Am rămas în relații extrem de bune cu Simona. Nu am de ce să mă plâng”, spunea el nu demult despre fosta soție.

Cei doi foști parteneri au făcut tot ce s-a putut ca micuța să fie afectată cât mai puțin de despărțirea lor, așa că au stabilit de comun acord să-și împartă, în mod egal, timpul petrecut cu ea.

„Trei zile jumătate stă la mine, trei zile jumătate la Simona. Chiar artimetic trei zile jumătate, pentru că duminica stă dimineața la mine și seara merge la ea.

Totul e foarte echilibrat, relația noastră e echilibrată. Zilele de încărcare cu școala, adică luni, marți și miercuri ea stă la Simona, iar joi, vineri și sâmbătă vine la mine.

Duminica stă jumătate de zi la mine până o duc la Muzeul de Artă Recentă, unde are un curs la care merge de doi ani de zile în fiecare duminică, și după-masa, la Simona”, declara stilistul pentru Click!, în urmă cu două luni.

Alin Gălățescu și Simona Semen s-au căsătorit în 2015, iar în 2016 venea pe lume fiica lor, Elida Maria. 

În urmă cu doi ani, iată ce declara stilistul pentru Antena Stars, referindu-se la fiica sa: ”Eu mă trezesc noaptea și mă uit la ea pur și simplu. E o emanație, e o stare de grație. E ca și când stai singur pe vârful unui munte. E super tare.

Am înțeles că de la un al treilea copil ar exista un echilibru. Cred că fiecare dintre noi ar fi interesant când suntem mici să fim o zi mari. Pentru că ai realiza cât de complicat și câte lucruri trebuie să faci ca un copil să stea în cele mai bune condiții.

La noi nu a auzit o ceartă și am început să și șoptesc. Nu a auzit o voce ridicată, un cuvânt urât, nici la bunici. Și atunci e totul o armonie și mi-am dat seama cât de fragilă este”.

Vezi și Mădălin Ionescu, motivul pentru care a slăbit 12 kilograme. Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatorul

Citește și:

Cornel Păsat și soția lui, la terapie. Cei doi au o relație de peste 20 de ani! I-a ajutat sau nu consilierea?

Motivul incredibil pentru care Mihai Trăistariu s-a certat cu toate partenerele sale. Ce nu știau să facă tinerele