Mamă a trei copii și cu un job full-time, Mirela Vaida oservă însă că anumite lucruri s-au schimbat.

Recent, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care le explică urmăritorilor ei de ce a ales să facă niște schimbări atunci când vine vorba de înfățișarea ei.

Vaida-noul-lookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Frumoasa prezentatoare a simțit nevoia să le explice fanilor ei ce se întâmplă cu noul ei stil și de ce a dorit să abordeze un look diferit față de cel cu care i-a obișnuit până acum, ori de câte ori apărea în platoul Acces Direct.

Mirela Vaida, noul look cu care a atras atenția tuturor

Într-o postare recentă, Mirela Vaida a scris pe Instagram: “Vaaai!! Cum?? Nu-mi mai tapez eu parul? Nu-mi mai fac eu bucle de cucoana?? Dar nu-mi mai dau eu ruj rosu mat cu depasire de contur?🥺🥺 Doamne, ce se intampla cu mine? 😳😳 Nimic.. bat inspre 40 si cred ca m-am cam linistit… Ce triiist!! 😩😩 Nu sunt pregatita!! 😎☺️♥️🔥”.

Recunoaște chiar ea că timpul a îmblânzit-o și începe să vadă altfel lucrurile. Ba inclusiv pe ea se privește cu alți ochi.

Postarea Mirelei Vaida este formată din 4 fotografii în care prezentatoarea emisiunii Access Direct apare cu un look natural, purtând un machiaj simplu, cu ruj nude și părul netapat.

Fanii nu au putut trece cu vederea acestă postare, iar comentariile cu complimente la adresa Mirelei Vaida au curs. De asemenea, postarea a adunat mii de aprecieri.

Care a fost reacția fanilor

“Ești superbă și foarte talentată și îți stă bine oricum 😘❤❤”

“uoau, doamna Mirela Vaida, sunteți cea mai adorabilaă doamnă din lume 😮😮😮😮😮😮❤️❤️❤️❤️❤️îmi place foarte mult părul dumneavoastră și îmi place foarte mult că aveți o ținută foarte superbă uoau 😮😮😮😮😮😮😍😍😍❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏”

“Unica moldoveanca frumoasa din televiziune. Respect❤❤🌹🌹🌹”

“Iti sta muuult mai bine asa! 😍”

“Te înțeleg perfect 😅Când am împlinit 40 m-am panicat 😂Acum am aproape 48 și nu i-as schimba pt nimic in lume 😆E doar o cifră, draga mea 🤗💋♥️”

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile fanelor Mirelei Vaida, care o apreciază pe prezentatoare indiferent de ce look ar alege să poarte.

Vezi și Mirela Vaida s-a fotografiat complet naturală și nemachiată, în vacanță. A făcut o escapadă aproape și a venit foarte încântată!

Citește și:

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Artistul e acuzat că a lovit-o pe mama fotomodelului. Reacția lui

Cum arată mama lui Mihai Petre și de ce l-a îndrumat pe acesta către dans: ”Aproape că m-a dus cu forța, pentru că…”