Marius Elisei a explicat recent că era complexat de felul în care începuse se arate, asta după ce părul din anumite zone ale capului începuse să-i cadă și totul era foarte vizibil. A spus și cum a reușit să rezolve, în final, problema, rezultatele fiind de durată.

Bărbatul a mărturisit că a mers de urgență la dermatolog căutând un tratament pentru rezolvarea problemei. Ba chiar lucrurile începuseră să se înrăutățească.

”Am fost la dermatolog. Mi-au recoltat, am fost la analize, mi-au zis că e alopecie. Mi-au dat un tratament, tratamentul a costat destul de mult. Nu își făcea efectul absolut deloc, mi-am dat timp de trei săptămâni”, a spus Marius Elisei la Antena Stars.

”Îi pisam, luam o căciulă și dormeam așa”

El a povestit că a început ulterior cu tratamentele băbești, cu usturoi. Chiar dacă era foarte perseverent și își dădea cu foarte mult usturoi pe zona afectată, suferința lui nu se ameliora.

”Am început cu tratamente băbești. M-am frecat cu usturoi, cred. Am început să mă frec cu usturoi. Am început, după, alt tratament: luam căței de usturoi, îi pisam, luam o căciulă și dormeam așa. În fiecare zi mă uitam, mă uitam și niciun semn, nicio rezolvare, ziceam… Ce fac?”, a mai spus el.

A găsit în final soluția singur. A implicat și terapia prin râs, la îndemâna tuturor

El a ajuns la concluzia că această boală se declanșează pe baza stresului și a felului în care reacționează la anumite situații. Din acest motiv s-a gânsit că cel mai bine ar fi să nu se mai streseze și să nu-i mai pese de anumite lucruri negative din viața sa. A început să râdă foarte mult cu ajutorul unor clipuri video și astfel, în timp, problema s-a ameliorat, iar alopecia a dispărut.

”Singura variantă care mi-a mai rămas în momentul respectiv era să nu mai acumulez stres, supărări, momemte negative. Ușor, ușor am învățat să nu-mi mai pese, întorceam spatele, râdeam. Mă uitam la fimulețe pe youtube, la comedy, râdeam ca un bou.

Eu, când am început să fac această ”terapie” cu râsete, cu nepăsare, nu mi-am dat seama cât a trebuit să fac ca să dispară. Cred că problema a durat 4-5 luni, dar dintr-o dată am început să nu mă mai uit în oglindă deloc”, a mai zis Marius Elisei. Iar de atunci totul s-a schimbat.

Vezi și Oana Roman, despre impactul pe care l-a avut despărțirea de Marius Elisei asupra fiicei lor: „Ea refuză să-și mai amintească”

Citește și:

Marele nostru actor și-a anunțat retragerea, la 89 de ani: ”Trupul meu nu-mi mai permite”

Dan Negru, mesaj tulburător pentru fiul Mădălinei Manole: „Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e trecută de prima tinerețe”