Iulia Albu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, care promovează naturalețea cu fiecare ocazie. Ba mai mult, blondina este un adevărat exemplu în materie de modă, iar stilul atipic și excentric a făcut furori. Dincolo de ținutele îndrăznețe și trendurile prin care s-a consacrat, Iulia Albu este o femeie ce adoră să se afișeze complet naturală, fără machiaj sau filtre și nu se teme să își arate adevărata față.

Injecții în scalp

Ei bine, vedeta a recunoscut că nu a fost dintotdeauna atât de norocoasă în ceea ce privește aspectul ei fizic, având mari probleme cu podoaba capilară. A fost nevoie să recurgă la lungi tratamente și procese complexe de regenerare. Acum, însă, Iulia Albu se bucură de un păr blond, natural și foarte bogat.

Artista le-a dezvăluit fanilor invidioși pe părul ei cum a reușit să ajungă la astfel de rezultate și ce pași a urmat pentru a-și regenera considerabil firele de păr.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme.

Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el.

După cum v-am spus, a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect.

Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză.”, a spus Iulia Albu pe Instagram.

Astfel, vedeta nu a apelat doar la tratament medicamentos, ci și-a schimbat stilul de viață. Iulia Albu a luat o serie de vitamine atent prescrise, a făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerare, dar a avut grijă și la alimentație și chiar mișcare.

Vezi și Iulia Albu, declarație de dragoste pentru iubitul ei: ”M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată”. Cum arată bărbatul care îi e alături de 5 ani

Citește și:

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care i-a mutilat posteriorul. Ce despăgubiri cere

Ce secrete de frumusețe are Irina Loghin, la 82 de ani: ”E lege, în fiecare zi…”