Denise este întristată de situație și consideră că fostul ei soț este mult prea permisiv în creșterea adolescentei.

Totul a pornit de la câteva clipuri pe care Sami le-a pus pe TikTok, în care se plângea de regulile mamei sale și susținea că se simte „prinsă” în casa acesteia. Nu mult i-a trebuit și a renunțat la liceu și s-a mutat cu tatăl său, iar acesta a scăpat de plata pensiei alimentare atât pentru ea, cât și pentru sora ei mai mică.

Denise a fost surprinsă de decizia tribunalului și de alegerea fiicei sale, mai ales că se afla la filmări în Canada când a aflat veștile.

„Sami a părăsit casa mamei sale și s-a mutat cu Charlie Sheen, iar Lola, mezina, locuiește, pe rând, la ambii părinți. Denise o iubește foarte mult pe Sami, iar fata, la rândul ei, o iubește și ea.

Denise este întristată de întreaga situație. Este o mamă care vrea să-și protejeze copiii. Aceștia au nevoie de reguli, iar Charlie este foarte permisiv. Denise vrea doar ce este mai bun pentru fetele ei”, a declarat o sursă din anturajul actriței.

Denise Richards și Charlie Sheen au fost căsătoriți timp de patru ani, în perioada 2002-2006, căsătorie în urma căreia au rezultat două fiice: Sami, în vârstă de 17 ani, și Lola, de 16 ani.

În prezent, Denise este căsătorită cu Aaron Phypers și mai are o fiică de 10 ani, Eloise Joni. Charlie Sheen mai are trei copii din alte relații: Cassandra, de 36 de ani, și doi băieți gemeni de 12 ani.

Vezi și Fiica cea mare a lui Charlie Sheen a împlinit 17 ani! Sami a moștenit frumusețea mamei sale, dar seamănă și cu controversatul său tată!

Citește și:

Ce se întâmplă în prezent între Luminița Anghel și băiatul adoptat. Cei doi nu și-au vorbit timp de 7 ani

Situație disperată pentru Cristina Spătar! Ce decizie a luat cântăreața, mamă singură a doi copii