Fără teamă de gura lumii, aceasta a postat pe Instagram tortul personalizat cu care a întâmpinat-o. Este vorba despre un tort pe care apare o graviduță, având chiar chipul celei care până recent i-a fost amantă.

E un tort feminin, pastelat, acoperit cu flori, niște trandafiri ornamentali. Firește, alături erau și florile naturale pe care I le-a oferit antrenorul Corinei.

tortul-aniversarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Corina Caciuc a împlinit 29 de ani

Corina Caciuc, care a împlinit 29 de ani, urmează să aducă pe lume primul ei copil cu Laurențiu Reghecampf, fiind însărcinată deja în 7 luni. Așadar, nu mai e mult până când cei doi își vor putea strânge în brațe bebelușul.

Iată că ziua ei de naștere din acest an a surprins-o într-un moment special al vieții ei, fiind gravidă, însă „cadoul” adevărat nu-și va face apariția decât peste câteva luni.

La fel de mândru, fericit și fără teamă de gura lumii, Reghecampf a publicat recent pe rețelele de socializare și primele imagini de la ecografia bebelușului. Asta, în ciuda scandalului iscat cu restul familiei lui. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe fostul ei partener, reproșându-i că nu a mai petrecut timp cu Reghe Jr, în toată această perioadă, iar micuțul suferă mult.

De asemenea, impresara a ținut să sublinieze că nu îi poartă pică în niciun fel copilului care se va naște, deoarece, bineînțeles, micuțul nu are nicio vină pentru decizia tatălui său de a-și înșela soția și de a alege viața alături de cea din urmă.

Vezi și Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu viitorul bebeluș

Citește și:

Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin: ”Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult”

Motivul pentru care Nane a ales să facă operația pe creier în Germania: „Dacă făceam asta în București…”