Numai că, la sală, a dat cu totul întâmplător peste Arnold Schwarzenegger. Deși nici el nu mai e un tinerel, se antrenează încă în mod constant.

Ce-a ieșit din întâlnirea celor doi? Un moment haios, în care Terminatorul a făcut glume și a complimentat-o pe gimnasta noastră.

”Asta este relaţia noastră. Eu fac toată treaba şi ea primeşte laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness şi devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit”, a spus Arnold Schwarzenegger, momentul fiind imortalizat într-o înregistrare pe care Nadia a postat-o pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Just a great way to celebrate 43 years of @montreal1976 … just bumped into @schwarzenegger @goldsgym

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

La finele micii discuții, în care Arnold nu s-a oprit din exercițiile de forță, Terminatorul a ținut să o felicite și să o sărute pe cvintupla campioana olimpică a României la Jocurile Olimpice.

Inutil de spus că Nadia arată în înregistrare la fel de bine ca de obicei, chiar dacă nu poartă rochie sau tocuri care să-i pună în valoare corpul tonifiat. E îmbrăcată simplu, într-un top negru și un trening alb.

La 18 iulie 1976, Nadia Comăneci obţinea primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câştigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, o medalie de argint, la echipe, şi una de bronz, la sol.

Și Arnold Schwarzenegger are un palmares impresionant de medalii. Fostul culturist a fost încoronat Mr. Universe (în 1968, 1969 şi 1970) şi a fost Mr. Olympia de 7 ori (în 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 şi 1980).

Vezi și Nadia Comăneci și-a provocat fanii. Din ce an e fotografia?

Citește și: