Flavia Mihășan este o mămică model pentru cei doi băieței ai ei. Cum cel mic a împlinit un an, vedeta a dat o mare petrecere în cinstea acestuia. O petrecere care, însă, nu a fost una tradițională.

Flavia Mihășan a mărturisit că petrecerea a fost una drăguță, cu aceiași invitați ca de obicei, prietenii apropiați ai familiei. Vedeta a ținut să precizeze că bebelușul ei, Tudor, a fost foarte cuminte și s-a bucurat de atmosferă. Cât despre Carol, primul născut, acesta a fost cel mai fericit, pentru că e înnebunit după petreceri.

„A fost foarte drăguț. Am avut invitați, ca de obicei, aceiași invitați, prietenii noștri apropiați. Ne place să facem lucrurile într-un stil foarte mare, în perioada aceasta.

Bebelușul a fost foarte cuminte, s-a bucurat de atmosferă. Carol a fost în extaz, pentru că lor le place când avem petreceri”, a mărturisit Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

petrecerea-lui-TudorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu i-au tăiat moțul nici lui Carol

Vedeta a recunoscut că nu ține cont deloc de tradiții, chiar dacă nu are nimic împotriva lor. Prin urmare, bebelușului nu i-a fost tăiat moțul, deși mulți se așteptau la acest lucru.

„Am făcut doar petrecerea, noi nu am tăiat moțul. Nu am făcut lucrurile astea nici la Carol… Nu avem nimic împotriva lor, dar nu ne reprezintă. Pur și simplu, a fost o petrecere cu tematică”, a povestit vedeta.

Flavia Mihășan abia așteaptă să mai crească băieții ei, pentru a putea reveni la dans. Recunoaște că a renunțat la tot pentru ei, dar este o alegere asumată, făcută pentru o perioadă de timp. Tocmai de aceea a ales să devină mamă târziu, pentru că în tinerețe n-ar fi putut face asemenea sacrificii.

Vezi și Cum arată Flavia Mihășan în costum de baie, după două sarcini. E nesănătos de slabă? ”Anorexică! Sper să nu fie vorba de o problemă medicală…”

Citește și:

Cum arată mama lui Cătălin Măruță. Fotografia în care se vede clar de unde a moștenit genele prezentatorul TV. Ce meserie are la bază femeia

Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa. Cine este misterioasa Agatha Kundri Memete, soția realizatorului de la Antena 3