Fiica acesteia, Lia, a împlinit recent 3 ani, dar părinții nu i-au organizat așa ceva. Au preferat, în schimb, să plece cu toții undeva, cu rulota.

De altfel, e tradiția lor de ziua Liei, o tradiție frumoasă, pe care o respectă cu sfințenie.

A fost o escapadă în familie, liniștită și frumoasă și călduroasă. Toți cei patru membri ai familiei s-au urcat în rulota lor și au plecat spre mare.

Plimbarea cu rulota a devenit o tradiție

Au petrecut un weekend pe gustul lor, alături de micuța  sărbătorită, și s-au întors acasă cu noi amintiri de pus în ramă.

„Am ajuns la mare, pentru o noapte. Ne place. Noi am plecat din București cu autorulota, conform tradiției de dinainte de ziua Liei. E voie bună în căsuța noastră pe roți!

În weekend-ul de dinainte de ziua Liei, ne-am creat obiceiul de a călători undeva cu autorulota. Chiar și în weekend-ul de dinainte de a veni pe lume, țin minte că am ieșit cu autorulota undeva la o pădure de lângă București și am mâncat cireșe, așteptând noua viață. A ei și a noastră.

Am călătorit și înainte de a împlini 1 an și înainte de 2 ani, iar acum am fost plecați pentru a marca aniversarea celor 3 ani.

Sunt momente – cum e cel surprins în fotografie – când totul e pur și simplu perfect! Vă iubesc infinit”, au fost gândurile Danei Rogoz adunate într-un mesaj plin de emoție, postat pe Instagram.

u-rulota-la-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Îi caută grădiniță Liei

Pentru că mezina familiei a împlinit 3 ani, Dana Rogoz e hotărâtă să o lase să ”zboare” puțin. Vedeta urmează să o înscrie la grădiniță, așa că deja a început să caute un loc potrivit pentru Lia.

Se pare că va alege aceeași grădiniță unde a mers și Vlad, băiatul vedetei care este acum în clasa a II-a. Așa că nu doar weekend-ul petrecut la mare a fost cu emoții și bucurie pentru Dana Rogoz, ci și începutul săptămânii, căci zilele trecute a mers cu Lia să îi prezinte grădinița, a doua ei casă în perioada ce va veni.

Dana Rogoz, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului ei! Câți ani a împlinit Vlad și cum arată acum

„Azi am intrat din nou în grădinița lui Vlad, pentru a i-o prezenta Liei. Am vizitat cu toții aceleași încăperi pe care le-am descoperit cu 6 ani în urmă, alături de Vlăduț cel micuț, ca în fotografie.

Doar că azi Vlad își aducea aminte o mulțime de lucruri din fiecare colțișor al claselor, iar Lia avea bucuria și curiozitatea să le descopere pentru prima oară. Iar mie și lui Radu ni se înmuiau picioarele de emoție, știind că o luăm de la capăt.

Ce minunat, ce emoționant, ce frumos e acest ciclu al vieții, pe care avem ocazia să îl retrăim împreună cu Lia. Căci iar va urma o primă zi de grădiniță, o primă zi de școală și tot așa”, a mai povestit emoționată Dana Rogoz.

Vezi și Cum arată casa Danei Rogoz după renovare: „E fix ce îmi doresc”. Ce transformare superbă!

Citește și:

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, primele imagini ca iubiți. Românca și tenismanul apar în ipostaze „fierbinți”

Cea mai mare frică a lui Carmen Brumă: „Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea”