Fie că se pozează la plajă, în vacanțe sau în propria locuință, Mircea și Carmen atrag ca un magnet. Poate și pentru că nu vorbesc foarte mult despre ei, ca familie, și nici despre povestea lor de dragoste.

Sunt de peste 25 de ani împreună și iată că poate tocmai de aceea rezistă relația atât de mult și de bine. În plus, Mircea Badea și Carmen Brumă au decis și ei, ca multe alte cupluri celebre, să nu își mai expună copilul în public sau pe rețelele sociale. Atunci când o fac, Vlăduț este prezentat cu spatele, pentru a fi protejat. Băiețelul a împlinit 9 ani în luna mai.

Citește și: 20 de vedete din România care nu vor să-și arate copiii. Smiley și Gina Pistol nu sunt singurii

Într-un interviu pentru Impact.ro, Carmen Brumă a spus care este secretul relației ei atât de longevive.

„Nu am făcut niciodată un plan cu desfășurător pe termen lung și să atingem sau să bifăm anumite puncte. Cred că, important este să existe un soi de compatibilitate de la început, iar apoi, să fii un foarte bun negociator. Nu pot să dezvolt, dacă dezvoltam, poate nu eram aici.

Gelozia, dacă depășește o anumită limită, se încadrează în patologic și trebuie tratată ca atare. De exemplu, unul dintre secretele unei relații longevive este păstrarea ei în intimitate și îngrădirea ei cu un soi de atitudine, astfel încât, să nu pătrundă elemente exterioare din afară. Face parte din această strategie de menținere, de apărare a relației”, a declarat Carmen Brumă pentru sursa citată.

Mircea Badea și Carmen BrumăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mircea Badea: „Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos”

Și, deși e clar că sunt compatibili ca iubiți, Carmen Brumă și Mircea Badea sunt foarte diferiți și au preocupări diferite. a spus-o chiar prezentatorul de la Antena 3. Dacă iubita lui, Carmen Brumă, este un guru în sport și în nutriție, Mircea s-a dezis total de traiul și de mâncatul sănătos. „Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea are un stil de viață sănătos… Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos.

Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos… Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen”, declara Mircea Badea în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Vezi și: Carmen Brumă, adevărul nespus despre relația cu Mircea Badea: „Știam cine e și care sunt riscurile”

Partenerul lui Carmen Brumă a continuat: „Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc.

Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță”, a adăugat realizatorul de la Antena 3.

Citește și: Mircea Badea, despre gelozie și nu numai: ”Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit!” Își verifică cei doi telefonul mobil?

Citește și: Mircea Badea, declarații rare despre fiul său: „Măi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?” Ce a răspuns Vlăduț

Citește și: Noi imagini din locuința lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea. Din livingul superb ieși direct pe terasa imensă

Citește și: VIDEO Mircea Badea, moment prețios cu fiul lui, în vacanță. Ce l-a învățat pe Vlăduț. Carmen Brumă a filmat totul