Dacă anul trecut Anamaria afişa o siluetă mai voluptoasă pe plaja din Mamaia, anul acesta a luat măsuri, urmând o dietă sănătoasă şi antrenându-se asiduu.

”De la 72 kg am ajuns la 55 kg”, a dezvăluit vedeta, explicând și în ce a constat alimentația care a ajutat-o să ajungă la o asemenea formă.

”Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria pentru click.ro.

Anamaria Prodan, de nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Acum poate împrumuta haine de la fiicele ei

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o garderobă la care multe femei nici nu visează. Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că îi face plăcere să îşi împartă lucrurile cu fiice ei, însă există piese le care nu le-ar da niciodată.

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă. În ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok.

De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Împarte cu dfrag și din garderoba ei fetelor, dar până la un punct: poșetele. Impresara spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

Vezi și Fotografii inedite cu Anamaria Prodan și sora sa. Nu le-ai mai văzut niciodată așa! Cum se alintă una pe alta

Citește și: