Damian Drăghici este cunoscut în întreaga lume datorită talentul său artistic. După maestrul Gheorghe Zamfir, acesta este renumit pentru tehnica sa de a cânta la nai.

În urmă cu ceva ani, Damian Drăghici cântărea aproximativ 163 de kilograme. Recent, artistul a dezvăluit cum a reușit să scape de tot acest surplus de kilograme și, practic, să întinerească.

Cea mai gravă combinație pentru corp. De aceea ne îngrășăm!

Artistul a recunoscut că dependența de dulce l-a dus în situația la care nu ar vrea să se mai reîntoarcă niciodată. A renunțat la zahăr, dar și la gluten, carbohidrați și lactate și, iată, rezultatul spectaculos.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri.

163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97 – 99, iar vara am 89 – 91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice.

De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Din punctul lui de vedere, așa după cum a învățat pe propria piele, există o combinație ”letală” pentru corp. De aceea ne îngrășăm, crede el. Și a studiat ceva vreme subiectul, dovadă fiind forma în care a ajuns.

„Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…)

Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)

În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare – și nu am mâncat nuci sau somon, friptură – eu am fost 8 ani vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”, a mai explicat artistul.

Damian Drăghici a dezvăluit cum arată acum pentru el un prânz sănătos.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile, care sunt foarte importante, și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă”, a mai dezvăluit el.

damian-draghici-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Omul orchestră, descoperit pe stradă, în Grecia

Damian Drăghici s-a născut într-o familie de muzicanţi, iar atunci când avea doar 10 ani a învăţat să cânte la nai. Şi asta nu e tot, de la 3 ani a început să practice diverse instrumente, din cele mai simple şi până la cele mai dificile. Aşa ajungea ca la vârsta de doar 15 ani să cânte alături de Orchestra de muzică populară Radio din Bucureşti.

Pe când avea doar 18 ani a fugit din România şi s-a stabilit în Grecia. Acolo a cântat prin diverse cluburi şi chiar pe străzi, până când a fost descoperit de un reprezentant al celebrei firme Sony Music, care avea să-i schimbe total viaţa.

După ce a fost ascultat cântând, reprezentantul Sony i-a oferit o bursă de studiu la Berklee, Boston, iar pe perioada în care a locuit în Los Angeles a înregistrat 20 de albume, participând şi la albumul care a câştigat premiul Grammy în 2006. 

Damian Drăghici a făcut furori în America, acolo unde a cântat alături de James Brown, Joe Cocker, Nigel Kennedy.

Vezi și Damian Drăghici, adevărul despre fostele sale căsnicii: „S-a mai întâmplat o dată la 27 de ani, apoi la 34”

Citește și:

Carmen Harra, despre ziua exactă în care se termină războiul din Ucraina: ”Nu este o zi întâmplătoare pentru noi, care suntem religioși”. 2024 vine însă cu pericolul unui război mondial!

Lucianna Vagneti, reacție necontrolată la SURVIVOR. Războinica a fost ironizată de Faimoși: „Naștem, naștem?”