Cântăreața de muzică populară a povestit că a reușit să mai scadă în greutate, dar are și o dietă strictă.
Elena Merișoreanu e una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi, iar cum știm cu toții, cu cât înaintăm în vârstă apar și probleme de sănătate. Cântăreața are de mai multă vreme o afecțiune la picioare, iar din acest motiv a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor și pe masa de operație.

Acum, ea e nevoită din nou să facă o intervenție la nivelul membrelor inferioare, însă amână operația, deoarece încă mai are de susținut concerte, fiind foarte căutată la evenimente.

A slăbit 5 kilograme

Din cauza problemelor cu picioarele, medicii i-au recomandat Elenei Merișoreanu să mai slăbeacă câteva kilograme, aproximativ 15, iar până în prezent cântăreața de muzică populară a reușit să dea cinci kilograme jos.

Ea a povestit pentru Spynews.ro că avea în jur de 80 de kilograme, iar acum are 75 și se simte mult mai bine. Vedeta are un stil de viață sănătos, a exclus din alimentația sa produsele de panificație.

Totodată, ea precizează că nu poate să renunțe la carne, iar aceasta se găsește în mesele sale de 3-4 ori pe săptămână, însă preferă în mod special peștele sau carnea de pui.

”Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne, iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine.

Mai trebuie să slăbeasc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești.
Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu.

Când se va opera Elena Merișoreanu

Chiar dacă a amânat operația la picior de mai multă vreme, cântăreața de muzică populară tot trebuie să ajungă pe masa de operație. Interpreta na povestit că plănuiește să facă intervenția după ce va începe postul Crăciunului, căci atunci știe cu siguranță că nu va mai avea evenimente și nu va trebui să mai refuze invitațiile nimănui.

”Am probleme la picior, în rest îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă tun și medicul a zis că am niște analize de aviator. Dar na, piciorul… că de atâția ani numai în picioare, numai pe tocuri.

Am amânat operația că mai am evenimente, nu mă duc că am nevoie, dar știți ce se întâmplă… ai promis la om, alții sunt programați înainte de pandemie, acum e cu răvășitul oilor, eu cânt cântece ciobănești, nu pot să merg la toate că sunt distanțe mari”, a mai transmis Elena Merișoreanu.

Fiind atât de iubită de public, cântăreața de muzică populară mărturisește că organizatorii insistă să meargă la concerte și să-i bucure pe cei din fața scenei. Artista chiar a povestit o întâmplare cu unul dintre organizatori, care i-a spus să cânte orice, chiar și ”Cățelus cu părul creț”, numai ca să vină și să onoreze invitația la evenimentul pe care îl organiza.

”Mai amân operația până la începerea postului, să nu mai am evenimente. Oamenii insistă, nu cânt mult, 40-50 de minute, am fost pe lângă Alexandria și i-am spus organizatorului că nu pot să vin, a zis numai să vin, să cânt ”Cățeluș cu părul creț”, numai să vin, am început să râd. Cum să nu te duci dacă omul insistă așa?!”, a mai spus artista.

Vezi și Elena Merișoreanu, internată în spital, în stare gravă

Citește și:

VIDEO Mona Nicolici și fiul ei, Vlad, au făcut senzație la „Vocea României”. Fetele din public au fost „topite” după tânărul actor-cântăreț

Adela Popescu, surprize fabuloase de ziua ei de la soț, copii și prieteni. A ajuns la Viena, pe nepusă masă