Post negru de trei zile și fătă mic dejun

Acesta a declarat recent că a dat jos 5 kilograme și că a descoperit ce i se potrivește când vine vorba despre slăbire. E convins că descoperirile sale pot ajuta și pe alții.

”E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte. Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin. Adică, am avut perioade în care am ținut un post negru, de vreo trei zile, care m-a ajutat foarte mult.

O altă metodă prin care am mai reușit să slăbesc a fost să nu mai mănânc dimineața. De obicei, se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Da, dar nu e obligatoriu. Adică, dacă ți-e foame, dimineața, și n-ai energie, e ok.

Am observat că, de cele mai multe ori, dimineața, când mănânci, nu mai ai energia potrivită, pentru că se duce către digestie. Tot ce ai strâns și ai acumulat noaptea prin somn ți-ai încărcat organismul și în loc să folosești energia aia la ce ai de făcut în prima parte a zilei, ți-o irosești pe micul dejun.

Am descoperit, prin niște doctori, niște shake-uri. Eu eram împotriva acestor shake-uri. Toată lumea făcea reclamă la câte ceva, la slăbit, la un ceiuț, la un prăfuleț, la o treabă dintr-asta, și nu îmi inspira încredere.

Așa că, după ce am văzut că oamenii ăștia, care au studii – nu sunt influenceri făcuți pe genunchi, în domeniul ăsta al nutriției -, am încercat și m-au ajutat aceste produse. Mi-a dat încredere că le-am văzut la aceste doamne.

Dar asta nu e tot, a mai spus omul de radio. ”Am descoperit, prin niște doctori, niște shake-uri. Eu eram împotriva acestor shake-uri. Toată lumea făcea reclamă la câte ceva, la slăbit, la un ceiuț, la un prăfuleț, la o treabă dintr-asta, și nu îmi inspira încredere.

Așa că, după ce am văzut că oamenii ăștia, care au studii – nu sunt influenceri făcuți pe genunchi, în domeniul ăsta al nutriției -, am încercat și m-au ajutat aceste produse. Mi-a dat încredere că le-am văzut la aceste doamne.

Am văzut și un podcast cu ele. Am prins încredere și, într-adevăr, am dat jos câteva kg, în condițiile în care eu nu am ținut un regim strict”, a mai spus el.

a-slabit-cinci-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ce faci dacă ai trișat în dietă

Oricine a ținut dietă știe câtd e greu e să nu trișezi. Și dacă se întțmplă, ce e de făcut?
”Nu e foarte grea dieta asta, dar, oricum, trebuie să ai o disciplină. Eu am mai sărit și peste câteva mese. Important e să te întorci. Bun, am greșit, astăzi am mâncat peste măsură, n-am ținut cum trebuie, dar apoi revin.

Eu pur și simplu, când am avut chef, am mâncat, când am avut putere să mănânc supele alea. Sunt sățioase, nu faci foamea cu ele. Și dau rezultate.

Chiar am avut nevoie, că am fost naș, în vara asta, la Cluj, la niște prieteni. Na, trebuie să intre și cămașa, chiar te ajută.

Soluția cea mai bună e să fim echilibrați. Să mâncam echilibrat și să facem, cât de cât, mișcare.
Dar Daniel Buzdugan nu e echilibrat doar când vine vorba despre mâncare. Încearcă să aibă o viață frumoasă, cu credință în Dumnezeu, pe care să o transmită și copiilor săi. Nu e simplu, mai ales în aceste timpuri.

Sunt un păcătos, nu sunt un credincios. Dar, încerc să mă apropii. Măcar, știu care e direcția. Încerc să mă apropii de normalitate, de dragostea pentru Dumnezeu, da.

În momentul când ești la pământ, ai nevoie de o susținere, și, de cele mai multe ori, oamenii nu ți-o dau.
E greu, e foarte greu, mai ales că și ei, săracii, sunt debusolați, din cauza acestor timpuri pe care le trăim. Atunci, ai nevoie de cineva care să te ridice, să-ți dea mâna să te ridici. Şi acesta este doar Dumnezeu.

Fiecare obiect din lumea asta are un creator, omul, care este o ființă atât de complexă și atât de specială, normal că are și omul un creator.

Încerc să le explic copiilor mei: „OK, te ridici, mergi mai departe, cu greu, te clatini, dar există o speranță”. Fară speranța asta cred că am fi pierduți. Am fi și mai debusolați. Așa știi că, măcar, există ceva care te apară și te sprijină mereu”, a mai spus el într-un interviu pentru Click!.

Vezi și Ce i-a făcut Andreea Marin lui Daniel Buzdugan pe vremea când lucrau în acelaşi loc. Vedeta i-a spus clar: „Nu improvizăm”

Citește și:

Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul legat de pensia alimentară pentru Bebeto. Impresara e praf și pulbere

Andreea Liptak a dispărut de la PRO TV acum 10 ani, dar uite ce viață roz și-a făcut între timp: „Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia”