Nu mai e un secret faptul că părinții Lidiei nu au acceptat relația ei cu Răzvan Simion, fapt pentru care artista nu l-a dus niciodată acasă la părinții ei. Însă, zvonurile despre faptul că ar fi început o idilă cu Cornel Ilie de la Vunk, cu care a lansat recent o nouă melodie, „Du-te, vino”, au ajuns și la urechile tatălui artistei care a reacționat imediat.

Tatăl cântăreței, care e penticostal și e pastor în Deva, ar fi sunat-o pe Lidia și ar fi întrebat-o despre veridicitatea supozițiilor din presă, potrivit playtech.ro.

Lidia-si-CornelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, i-ar fi spus părintele artistei. Ea și-a liniștit familia, asigurând-o că între ea și solistul trupei VUNK nu există mai mult decât o relație de prietenie.

Lidia Buble și Cornel Ilie s-au declarat, într-un interviu pentru Observator, copleșiți de succesul piesei lor

„Îmi pare că abia a început. Ne așteptăm să fie cu atât mai mult, odată ce a apărut și videoclipul, iar impactul vizual este puternic. Eu am făcut scenariul, pentru că-mi place să spun povești. Am vrut ca și povestea vizuală să fie puternică, la fel ca versurile”, a spus Cornel Ilie.

„În momentul în care Cornel mi-a trimis piesa, nici nu am ajuns să ascult refrenul, că am zis că m-am îndrăgostit de piesă. Eu mereu spun că nu lansez piesă fără să mă regăsesc, iar în aceasta cu siguranță m-am regăsit”, a declarat Lidia Buble.

Citește și:

Primele declarații ale lui Liviu Vârciu, după ce și-a botezat în secret băiețelul: ”Faceți copii, mă!”

Anastasia Lazariuc, detalii neştiute despre divorţul fiicei sale, Ileana, de Ion Ion Ţiriac: ”Totul e să rămână în relaţii civilizate”