Andreea Mantea a povestit recent cum au stat lucrurile atunci, dezvăluind că ani buni a fost ”la cuțite” cu tatăl ei din acest motiv.

Prezentă în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Mantea a vorbit fără ocolișuri despre începuturile sale în showbiz. A avut mult de furcă la debutul carieriei cu tatăl său, care nu a fost de acord cu alegerile fiicei sale. Andreea Mantea a vrut să se facă actriţă, însă ca să se înscrie la Facultatea de Teatru ar fi trebuit să plece din casa părinţilor săi. Tatăl vedetei a fost atât de hotărât să o convingă să renunţe la o carieră în acest domeniu încât i-a pus în vedere să se mute în alt apartament.

În 2006, Andreea Mantea își făcea intrarea în showbiz-ul autohton cu un pictorial incendiar în Playboy. Imaginile cu tânăra de 19 ani în tandrețuri cu un alt fotomodel le-au atras atenția oamenilor potriviți, iar Andreea și-a început cariera mult dorită în televiziune.

La vremea respectivă, Andreea lucra la Kiss Tv, iar partenera ei de nebunii în pictorialul din revistă era fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu. Vedeta TV a fost singura playmate care a ajuns în America. A fost aleasă de cei de la Playboy America să să pozeze pentru calendarul Playboy Europa.

„Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont.

Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă – oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma – eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy. Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy, trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr”, a povestit Andreea Mantea.

„Era o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu!”

Când a aflat că fiica lui a pozat nud, tatăl Andreei Mantea a făcut o criză de nervi. I-a reproșat acel pictorial în Playboy spunându-i că nu mai reprezintă nimic pentru el și că este zero. „Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu.

Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc”, a adăugat prezentoatoarea TV.

Tatăl Andreei Mantea: „Ești zero, nu mai reprezinți nimic!”

”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă.

Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic.

Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot». Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a povestit Andreea Mantea momentele dramatice prin care a trecut.

Vezi și Andreea Mantea vorbește în sfârșit deschis despre ce s-a întâmplat între ea și Cristi Mitrea. „Trebuie să aibă copilul o legătură cu tatăl”. Nu, nu trebuie, cine a zis?! Este greșit!

Citește și:

Dorian Popa, de urgență la spital. Ce a pățit artistul și ce i s-ar putea întâmpla oricui: ”Aviz amatorilor, nu vă băgați… Sângerarea nu se poate opri”

Robert de Niro, îndrăgostit lulea la 78 de ani