Astfel, când a venit pe lume William, cel dintâi născut al lui Charles și a regretatei sale foste soții, Diana, monarhul a avut de făcut un singur comentariu: ”Slavă Domnului că nu are urechile tatălui său!”.

Mai acid decât regina este însă soțul ei, prințul consort Philip. Când și-a cunoscut primul născut, pe prințul Charles, acesta a spus despre el că seamănă cu o budincă de prune, după cum se arată într-un documentar difuzat de Netflix, ”Royals”.

Și prințul Charles a avut o remarcă memorabilă când a venit pe lume Harry, al doilea băiat al său. „Oh, Dumnezeule, este băiat! Şi are chiar şi păr roşcat”, a exclamat el. Cea care a povestit asta a fost chiar prințesa Diana, remarca fiind cuprinsă în biografia „Diana: Her True Story”, lansată în 1992, când Lady Di era încă în viață.

Numai că, potrivit regretate ”prințese a inimilor”, remarca lui Charles nu exprima bucuria, prințul fiind dezamăgit că soția sa nu a născut o fetiță.

Prințesa Diana nu a reușit să treacă niciodată peste dezamăgirea care se citea pe chipul soțului ei.

Vezi și Câtă lipsă de sensibilitate… Ce-a răspuns prințul Charles, întrebat fiind, cu ani în urmă, dacă o iubește pe prințesa Diana. Lady Di a fost traumatizată de răspuns

Citește și: