Walter Zenga nu doar că a confirmat că cei doi s-au despărțit și că a depus deja actele de divorț, ci a spus și câteva cuvinte dure la adresa soției sale.

Acesta a criticat-o pe Raluca (38 de ani) și a dezvăluit motivul despărțirii lor. El a mărturisit că nu o mai recunoaște pe cea alături de care și-a construit o familie și că probabil a fost greșeala lui că i-a oferit prea multă libertatea, dar de acum încolo vor merge pe drumuri separate.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe contul său de Instagram.

walterSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cum a reacționat Raluca după ce Walter Zenga a confirmat că cei doi divorțează

În ciuda declarației lui Walter, Raluca a preferat să nu comenteze. Ba mai mult, nu pare deloc afectată de faptul că antrenorul a dezvăluit că mariajul lor s-a terminat. Ea a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini în timp ce se distrează alături de niște prietene în Dubai ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Și asta cu atât mai mult cu cât ea a reacționat prima când în presă au apărut zvonuri despre mariajul lor.


„Așteptându-l pe tati ❤Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri…dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele…Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți…vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază !”, scria Raluca pe 7 septembrie, pe contul ei de Instagra.

Raluca și Walter Zenga s-au în urmă cu 17 ani, în București când fostul mare internaţional italian venise să antreneze echipa FC Naţional. S-au căsătorit în 2005 şi împreună au doi copii, pe Samira Valentina şi pe Nicolo. Cei doi păreau cuplul perfect și iubirea lor părea una foarte puternică, fapt pentru care nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă. Walter mai are doi copii din prima căsnicie, pe Andrea şi pe Jacopo.

Citește și:

Verigheta reginei Elisabeta are o inscripție secretă și doar trei persoane cunosc semnificația ei

Imagine adorabilă cu Namiko! O mai recunoști?