Fostul prezentator TVR a povestit cum a reacționat mama lui când i-a spus că este gay. Acesta a mărturisit că s-a întâmplat cu doi înainte ca aceasta să moară, iar reacția nu a fost chiar cea la care se aștepta. La acel moment, cei doi au avut o discuţie aprinsă, în urma căreia mama lui Leonard Miron nu a a refuzat să mai vorbească cu fiul său timp de trei luni de zile și a urmat o perioadă foarte dificilă în familia lui.

Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: < eu nu vreau pizza homosexuală >. Atunci i-am spus: < și dacă eu sunt la fel? > I-am zis: < hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei >. Atunci mi-a zis: < nu vreau să te mai văd! > I-am zis: < nu pot să te forțez >”, a povestit Leonard Miron, miercuri, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

leonard-miron-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, Leonard Miron a povestit că după acel moment în care i-a spus mamei lui că este gay a plecat în Anglia. Au urmat trei luni în care femeia nu i-a răspuns la telefon. Apoi, timp de o săptămână i-a răspuns ”monosilabic”, după care a început să îi vorbească despre subiecte precum câinele vecinului și vremea, ”de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”.

„Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai spus fostul prezentator TVR.

Mama lui Leonard Miron a luat o decizie tulburătoare, după ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în anul 2013. Femeia a decis să nu mai urmeze tratamentul pe care i l-au recomandat medicii pentru a-i prelungi viața. A decedat în anul 2015, la doi ani după ce a aflat că era bolnavă.

Un alt moment geru din viața vedetei a fost când a aflat că are cancer pancreatic, aceeași boală ca mama lui, în urmă cu trei ani. „Gândul meu de atunci a fost ce o să facă Miguel fără mine”, a spus Miron.

Întrebat care a fost cel mai deranjant titlu din ziar scris despre el, Leonard a izbucnit în lacrimi, pentru că a vorbit despre un titlu ce făcea referire la mama lui, apărut chiar la scurt timp după ce femeia a murit, iar publicația respectivă scria că asta e pedeapsa pentru orientarea lui sexuală.

„Cred că cel mai deranjant titlu nu a fost referitor la mine, ci un titlu care a făcut referire la mama. După ce mama s-a prăpădit un ziar a scris este pedeapsa lui Dumnezeu sau bătaia lui Dumnezeu pentru că este gay”, a spus vedeta TV, izbucnind în lacrimi.

A avut o relație cu o femeie și cu un bărbat în același timp

Acestea n-au fost singurele dezvăluiri pe care le-a făcut Leonard Miron. El a mărturisit că în perioada anilor ’90 a avut o relație cu o femeie și cu un bărbat în același timp. Doar că prima era de fațadă, fără ca iubita lui să știe acest lucru. În schimb, iubitul lui știa despre cealaltă relație a prezentatorului.

”A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect. Era în anii ’90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte”, a mai povestit Leonard Miron.

Citește și:

Florin Zamfirescu, detalii neștiute din divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur”

Imagine rară cu Monica Gabor și Irinuca. Zici că sunt surori. Ce frumoase sunt!