Jennifer Garner și Ben Affleck au trei copii împreună – Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani și Samuel, de zece ani. Potrivit sursei, actorul i-ar fi anunțat înainte că își dorește să o ceară în căsătorie pe Jennifer Lopez.

Mai mult de atât, potrivit sursei citate, fosta sa soție s-ar fi bucurat de decizie, întrucât știe că ”J.Lo a fost o influență pozitivă pentru el în mai multe feluri”.

”Ben le-a spus copiilor și lui Jen, deci ei au știut.”, a dezvăluit sursa, conform Cosmopolitan.

Ben Affleck a făcut declarații neașteptate despre fosta lui soție

Anul trecut, Ben Affleck a stârnit asupra sa un val de ură în mediul online, după ce a spus că mariajul cu Jennifer Garner a fost unul dintre motivele care l-au împins spre alcoolism.

”Într-un fel, am început să consum alcool din cauza faptului că eram prins în această căsnicie. Mă gândeam: Nu-mi pot părăsi copiii, dar nu sunt fericit, ce pot face? Iar soluția găsită a fost să beau o sticlă de scootch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi o soluție”, a declarat Ben Affleck, sugerând astfel că relația cu Jennifer Garner nu i-a făcut bine.

Actorul a dezvăluit într-o postare pe Facebook că a fost internat la dezintoxicare în 2001, 2017 și chiar și în 2018, atunci când el și Garner și-au finalizat divorțul.

Garner și Affleck s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii. Mariajul a durat 10 ani, iar după alți trei ani, au devenit liberi și din punct de vedere legal.

Acum, actorul e pe cale să-și refacă viață cu Jennifer Lopez, prima mare iubire a sa, cea pe care a mai cerut-o de soție în tinerețe. Atunci, s-au despărțit cu doar câteva zile înainte de nuntă, lăsând o lume întreagă în stare de șoc.

Iată, însă, că nu s-au uitat unul pe altul niciodată. A fost nevoie ca fiecare dintre ei să treacă prin divorțuri pentru a ajunge la concluzia că cel mai bine le e împreună.

Vezi și Dovada că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Cum a fost surprinsă diva latino

Citește și:

Dani Oțil a fost impresionat până la lacrimi de Mihai Neșu: „Unele interviuri sunt cu nod în gât”

De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după doar 4 ani de căsnicie. Poză rară de la nunta celor doi!