Deși suferința lui Jennifer Aniston e lesne de intuit la acea vreme, ea fiind practic cea părăsită pentru Angelina Jolie, pentru care actorul făcuse o pasiune de pe platoul de filmare al lungmetrajului ”Mr. And Mrs. Smith”, abia acum ies la iveală detalii despre acele momente.

De pildă, după despărțirea de Brad Pitt, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani, mariaj din care nu a rezultat vreun copil, Jennifer Aniston a acordat un interviu pentru Vanity Fair. Inevitabil, a fost întrebată și ce părere avea despre faptul că fostul ei soț urma să devină tată, Angelina Jolie fiind însărcinată în acea vreme.

Moment în care actrița pur și simplu a înghețat. Parcă cineva îi împlântase un cuțit în inimă, a povestit jurnalistul care o intervieva.

N-a mai fost în stare să spună nimic și lacrimi au început să i se rostogolească pe obraji. A început să-și muște dureros buza de sus, limbajul ei non-verbal spunând mai mult decât ar fi putuit să o facă vorbele.

În final, a scuturat din cap, dând de înțeles că era prea tulburată pentru a mai continua.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, primul copil biologic al lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, pentru că au mai urmat doi, s-a născut în mai 2006. În final, Angelina Jolie și Brad Pitt au devenit părinții a șase copii, din care trei adopați. În cele din urmă, însă, și ei și-au spus ”adio”.

Cât despre Jennifer Aniston și Brad Pitt, aceștia au reluat legătura, el venind, în urmă cu ceva vreme, la ziua primei sale soții.

Citește și: