Adina Postelnicu, în vârstă de 43 de ani, sexy blondina de la trupa Heaven, nu a considerat că este nevoie să-și consulte iubitul, pe rapperul Glance, atunci când a luat decizia să-și micșoreze sânii aproape la jumătate. Prin urmare, rapper-ul a fost pus în fața faptului împlinit.

Ce părere are Glance de noii sâni ai Adinei Postelnicu

Cum a reacționat el atunci? Este mulțumit de schimbare, de felul în care arată acum iubita lui, mama fetiței lor? Artista nu s-a sfiit să răspundă.

Oameni buni, eu nu m-am operat pentru bărbatul meu, eu m-am operat pentru mine! Niciodată în viața mea nu am făcut mult sport, alte tratamente sau operații estetice, ca să arăt bine pentru un bărbat! Eu am făcut ca să arăt bine pentru mine!

Eu, doar l-am anunțat, că pe data cutare merg să mă operez. Nu i-am cerut părerea ce să fac, dacă să fac, cât să tai. Acum, cărui bărbat nu-i plac sânii mari, cât mai mari?!

M-am dus într-o zi la el, după ce mi s-au scos firele, și i-am zis: vrei să vezi rezultatul? Și el a zis: «hmm, dacă vrei tu?!» S-a uitat și a zis doar atât: «hmm, dacă tu ești mulțumită?!»

El e fericit dacă eu sunt fericită!”, a mărturisit solista pentru Click!.

Amintim că Adina s-a confruntat, ani la rând, cu dureri groaznice la nivelul coloanei vertebrale, din cauza sânilor naturali mult prea voluminoși.

Toate vedetele își pun silicoane, ea își micșorează sânii. Motivul pentru care cântăreața noastră face pasul: ”Am fost programată pe…”

Mi-a fost teamă că nu mă mai trezesc din anestezie!”

Artista a suportat foarte bine operația de micșorare a sânilor, iar medicul estetician i-a dat drumul acasă la doar 24 ore de la intervenție. Acum, solista mai are doar două săptămâni de purtat corset, iar durerile de la nivelul coloanei vertebrale vor deveni doar o urâtă amintire. Recunoaște, însă, că a trecut prin mari emoții și și-a făcut în cap tot felul de scenarii.

Cel mai tare mi-a fost teamă de anestezie generală, mă rugam la Dumnezeu, Doamne dă-mi zile să mă trezesc. Eu am mai făcut vreo câteva anestezii generale. Am mai avut două-trei operații, dar nu estetice. Înainte nu aveam copil, eram flower power, dar acum am un copil și e altceva”, a mărturisit artista.

Cum se simte aceasta în prezent? ”Acum stau și eu cu spatele drept, nu mă mai doare.

Mai sunt două săptămâni și fac două luni de la operație, medicul meu, Alin Bortolini, mi-a spus că încă trebuie să mai port acest corset, după care, gata, am scăpat!”, a mai spus Adina.

A devenit mamă la 40 de ani, când nu mai spera

Adina Postelnicu trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul rapper Glance, originar din Yemen, pe numele lui real Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru piesa „Sexy Girl”, iar după doi ani au devenit un cuplu.

Solista de la trupa Heaven a devenit mamă în momentul în care își pierduse orice speranță. Adina avea 40 de ani când a adus-o pe lume pe micuța Zaynab Maria, fiica ei și a lui Glance.

Vezi și Adina de la Heaven, convinsă că a trăit o minune. Cine o veghează de ”sus”: ”L-am visat înainte să aflu că sunt însărcinată”

Citește și:

Momentul în care Smiley a cerut-o pe Gina de soție: „Nu-mi imaginam că va fi plină de spume”. Ce rol a avut Josephine

Dana Marijuana nu se mai căsătorește la vară, așa cum anunțase. Cele mai recente declarații ale vedetei