”Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Nu ceream nimănui bani”, a declarat Anamaria, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Impresara a adăugat că a ajuns să petreacă nopțile în cazino din cauza anturajului. ”Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Care este, de fapt, adevărul despre mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Cu toate acestea, cea care a salvat-o a fost Ionela Prodan, mama agentei. ”Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: ‘OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu’”, a continuat impresara.

ionela Prodan ar fi implinit 72 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Anamaria Prodan a depășit momentul complicat în următoarea perioadă, după ce a realizat că jocurile de noroc îi știrbesc libertatea.

”Mi-am dat seama că mi-am pierdut nu numai banii, dar și independenţa, şi respectul de sine, şi respectul familiei. Atunci a fost momentul în care am zis gata, am încheiat şi capitolul ăsta din viaţa mea. Bine că a fost scurtuț”, a mai povestit fosta acționară de la Sibiu.

Anamaria Prodan a fost devastată de pierderea mamei ei, care s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani.  Suferea de mai mult timp de o afecțiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate.

Citește și:

Relația Lorei cu Ionuț Ghenu a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus: „Am trecut prin foarte multe stări…”

Cum se înțelege Gina Pistol cu familia lui Smiley? Cât de fericită e!