Gina Pistol nu s-a abținut și a sunat-o imediat pe Irina Fodor când a auzit că ea o va înlocui în sezonul următor al show-ului „Asia Express”. Astfel că partenera de viața a lui Smiley s-a grăbit imediat să-i dea Irinei câteva sfaturi prețioase despre uimitoarea aventură de care va avea parte.

Irina Fodor a mărturisit a dezvăluit într-un interviu pentru „Xtra Night Show” că Gina i-a spus că există trei lucruri care nu trebuie să-i lipsească din bagaj: geanta de sală, trusa de machiaj pentru a arăta impecabil în orice moment al zilei și un sac de dormit, existând posibilitatea ca unele hoteluri la care va fi cazata să nu fie tocmai ce trebuie.

„Am vorbit cu Gina săptămâna trecută. M-a sunat să îmi facă un training. Și primul lucru pe care mi l-a spus a fost să îmi iau un sac de dormit, pentru că nu peste tot o să fie bine la cazare. Mi-a zis să îmi iau o geantă de sală cu care să mă mișc pe teren. Să adorm repede pentru că nu am foarte mult timp la dispoziție.”, a spus Irina Fodor.

Mai mult decât atât, pentru că make-up-ul nu este punctul ei forte, Irina Fodor a făcut un curs de automachiaj timp de două săptămâni, pentru a arăta impecabil de fiecare dată în fața telespectatorilor.

„Am făcut niște cursuri timp de două săptămâni rapid pentru machiajul de televiziune. Nu mi-e scârbă de gândaci. Mi-e frică de adâncime că nu prea știu să înot. Voi începe să îmi fac bagajele. Am tras foarte mult timp. O să îmi fie greu să selectez ce e de selectat”, a mai spus vedeta.

CItește și:

What’s Up și Alice Badea și-au spus adio? Detaliul care îi dă de gol

O celebră actriță va deveni pentru a treia oară mamă, la 42 de ani!