Radu Ștefan Bănică a fost marele câștigător al serii la „Te cunosc undeva”, chiar în ediția ce a fost difuzată cu o zi înainte de ziua lui. Fiul lui Ștefan Bănică abia a împlinit la 19 ani pe 7 februarie și deja face furori. El a dovedit că este foarte talentat, iar momentul lui de la „Te cunosc de undeva” i-a cucerit pe jurați. Sâmbătă seară fost ales câștigătorul primei ediții Te cunosc de undeva, din noul sezon. Radu Ștefan Bănică a intrat pentru o seară „în pielea lui Lady Gaga”. Jurații au considerat că transformarea lui, care nu a fost deloc ușoară, a fost cea mai bună din gală, și nici aprecierea familiei lui nu a întârziat să apară. Mai exact, Radu a avut susținere puternică și din partea Violetei, sora lui.

După ce a fost difuzat momentul în care a fost desemnat câștigătorul primei gale Te cunosc de undeva, el a publicat imagini cu transformarea sa pe contul său de Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

Sora sa, Violeta, a fost printre primii care și-au arătat susținerea. Fiica Andreei Marin a pus câteva emoticoane cu inimioare, semn că i-a plăcut momentul fratelui ei. Violeta și Radu au o relație foarte apropiată și par că se susțin reciproc de câte ori au ocazia. De asemenea, Andreea Marin i-a scris: „La mulți ani cu toată dragostea”.

Radu a fost felicitat pentru prestația lui și de numeroase vedete, precum Emilia Popescu, Oana Sîrbu, Sorana Draclee sau Simona Pătruleasa.

Citește și:

Carmen Brumă, vacanță în costum de baie, în Dubai. Ce spune Mircea Badea despre pozele tot mai sexy ale iubitei sale

Informații de ultimă oră despre Andra Măruță! Cum se simte cântăreața, după ce a fost diagnosticată cu Covid: ”A fost o zi din aia, cu…”