Deși nu întotdeauna copiii reacționează bine când în casă mai apare un copil, realizând că din acel moment nu mai sunt în centrul atenției, nu a fost și cazul Ellei. E drept, părinții au avut grijă să-i aducă toate baloanele pe care Andreea Bălan le-a avut în camera de la spital, dar și un cadou – constând într-un iepuraș de pluș și dulciuri -, despre care i-au spus că este din partea Clarei.

Nu doar că s-a bucurat să-și cunoască sora, dar Ella chiar a vrut să-i dea din oul său de ciocolată și apoi din acadeaua sa, dovezi supreme de simpatie. Ulterior, chiar a învelit-o pe cea mică, afirmând: ”E flig!”.

Întrebată dacă i-a fost dor de mama sa – despre care nu știa și probabil că nu va afla multă vreme de acum înainte că a trecut pe lângă moarte -, Ella a răspuns afirmativ. Chestionată cu cine dorea să doarmă în noaptea care urma, fetița a răspuns simplu, dar dezarmant de sincer: ”Nu cu tata!”.

La un moment dat, Ella cere ca surioara sa să fie așezată în pătuț și observă cu entuziasm că cea mică râde. Ulterior, observă că Clara are și mănuși, din nou o surpriză.

Totuși, va dura ceva vreme până când Ella va înțelege că bebelușul va face parte tot timpul din viața sa. La întrebarea ”Câte fete are tati?”, Ella răspunde la început cu ”doi”. Abia apoi se corectează, după ce îi ”suflă” mama răspunsul corect: ”Tei!”.

Per total, întâlnirea Ellei cu sora sa a fost un succes. ”Îmi vine să plâng!”, a exclamat la un moment dat Andreea Bălan, nevenindu-i să-și creadă ochilor. Vedeta a fost copleșită mai ales în momentul în care Ella și-a sărutat întâi surioara pe cap, după care pe mâini.

În înregistrare mai apare un moment adorabil, parte din viața de familie a Andreei Bălan. Soțul acesteia îi taie unghiile Ellei. Cu acest prilej, aceasta află și cum se numesc degetele, dar le botează pe loc. Arătătorul este ”torul”, degenul mijlociu e ”ciu”, iar inelarul – ”larul”. La final, însă, din nu se știe ce motiv, Ella plânge, supărată probabil după milimetrii de unghii pierduți.


Vezi și Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni de când a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidă!

Citește și: