Cu toate acestea, se pare că niciun unul nu este fericit de modul în care au degenerat lucrurile. Cei doi au ajuns în atenția presei și tot mai multe detalii neașteptate din mariajul lor au început să iasă la iveală. Mai mult, despre Ralcua s-a scirs că tatăl ei ar fi învățat-o să divorțeze de artist ca să pună mâna pe averea lui, dar lucrurile par să stea altfel, potrivit impact.ro.

”Raluca este extrem de supărată de când a plecat din casa lui Pepe. Nu e puţin lucru să te separi de cel ce ţi-a fost zece ani partener de viaţă şi cu care mai ai şi doi copii. Iar acum, pare că cineva vrea să-i implice tatăl, pe Ion Pastramă, în povestea divorţului. E prea mult pentru ea!”, au declarat surse apropiate cuplului pentru impact.ro.

Zvonurile precum că tatăl Ralucăi Pastramă s-ar fi implicat în căsnicia fiicei sale cu Pepe ar fi neadevărate, potrivit apropiaților familiei Pascu. Se pare că Ion Pastramă ar fi stat departe de mariajul fiicei sale, iar imediat ce a aflat de divorț, a încercat să-i împace și și-ar fi încurajat fiica să se reîntoarcă la bărbatul său, acasă, fiind adeptul unei mentalități tradiționaliste.

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei, care au făcut declarații, pentru Impact.ro.

“Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat și Raluca Pastramă, pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

O recunoști? E toată ziua la TV și în ziare, dar niciodată nu ai văzut-o așa!

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Au împreună o fetiță de un an și jumătate