Alexandra și Adrian au fost foarte discreți în privința despărțirii lor și nu au dezvăluit până acum ce s-a întâmplat așa grav de nu au putut trece peste. păstrat întotdeauna discreția în ceea ce privește separarea și nu au vorbit niciodată despre adevăratele motive care au stat în spatele rupturii.

De-a lungul timpului s-a zvonit faptul că fostul jucător de fotbal era foarte gelos și asta din pricina faptului că soția lui era căutată și de alți bărbați, iar mulți l-au acuzat pe Mutu de infidelitate, însă Alexandra a spus acum adevărul. Pur și simplu erau mult prea tineri și prea puțin pregătiți pentru o viață în doi.

”La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a declarat Alexandra Dinu, într-un interviu pentru OK Magazine.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Alexandra Dinu: ”România înseamnă acasă”

Mai mult, jurata de la „Românii au talent”a vorbit despre cât de greu este rolul de mamă singură.

in urma cu trei ani, alaturi de MarioSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

Întrebată cum a reacționat când Mario, fiul ei în vârstă de 18 ani, a venit cu prima lui iubită acasă, Alexandra susține că fiul ei a intrat într-o nouă etapă a vieții lui și ea e pregătită să fie lângă el în orice moment sa-l ajute sau să-l susțină.

„Noi avem o legătură foarte puternică, indiferent de vârsta lui. Tot timpul mi-am dorit ca el să se simtă liber să îşi ia propriile decizii, să treacă prin etape care să-l formeze şi să-l dezvolte. Evident, eu am fost mereu acolo, pregătită să-l ajut cu orice are nevoie. Mă bucur că în continuare comunicăm foarte mult, vrea să ştie opinia mea şi îmi cere sfaturi pe toate planurile. (…)

Mario este într-o perioadă în care se descoperă, în care îşi caută pasiunile. Acum, prioritar pentru el este să încheie clasa a XII-a şi să decidă ce vrea să facă pe mai departe. Cred că trebuie să îşi dea el seama, să încerce şi să găsească ceea ce i se potriveşte. Ştie deja că-l încurajez, că-l susţin şi că sunt aici pentru a-l ajuta cu sfaturi, indiferent de alegerile pe care le va face”, a mai spus Alexandra pentru sursa citată.

Citește și:

Roxana Nemeș a spus dacă are sau nu operații estetice. Mai știi cum a ajuns ea să fie cunoscută?

Vedeta noastră a luat o decizie majoră, părăsește România. ”Mă mut definitiv”