Recent, Mila Kunis, mamă a doi copii (fetița Wyatt, de 3 ani, și băiatul Dimitri, de 1 an și 7 luni), a povestit și cum a început relația lor. Inițial, a fost atracție fizică pură, o relație pur sexuală. Însă la un moment dat, Mila s-a trezit că îl place pe Ashton din toate punctele de vedere.

”M-am simțit de parcă aș fi fost pocnită în stomac peste noapte. I-am spus atunci <<Știi ce? De fapt chiar țin la tine. Nu vreau să stric nimic, așa că pur și simplu voi pleca înainte să fie prea mult>>. Iar el a răspuns <>”. Actrița credea că aici avea să se termine tot, că Ashton nu-și dorește mai mult și era convinsă că sunt pe lungimi de undă diferite.

Dar n-a fost așa, dă de înțeles Mila, care continuă povestirea: ”Iar a doua zi, a venit la mine acasă și mi-a spus: <> Și i-am spus: <>”. Atât și nimic mai mult.

Cu alte cuvinte, relația lor a fost, la început, de genul ”prieteni cu beneficii”, fără a fi implicate sentimente. Însă curând, în cazul Milei, lucrurile s-au schimbat, evoluând.

”În fiecare zi mă calcă pe nervi”

Și iată-i căsătoriți de trei ani și părinți a doi copii. Vorbind despre soțul ei, Mila declară că, deși îl place mult, o enervează zilnic.

”Îmi iubesc soțul… Îl iubesc, dar îl și plac. Suntem proaspăt căsătoriți, suntem căsătoriți doar de trei ani. Așa că încă îl plac foarte mult. Dacă mă calcă pe nervi? În fiecare zi! Aproape nonstop ajung să zic: <> Dar îl plac, așa că… vorbiți cu mine peste 10 ani”, s-a adresat ea jurnaliștilor.

Potrivit actriței în vârstă de 34 de ani, Ahton, cu 6 ani mai vârstnic, o ajută să se echilibreze, el fiind complet diferit de ea, ceea ce-l face o pereche foarte bună pentru ea. ”E mult mai logic decât mine. El e foarte optimist, iar eu foarte pesimistă. Suntem opuși. El vede tot ce e bun în lume și în oameni, iar eu nu”, a explicat Mila Kunis.

Foto: Hepta

Vezi și Ashton Kutcher vorbește despre divorțul de Demi Moore. Ce-a făcut imediat după ce s-a despărțit de ea: ”A fost minunat!”

Citește și: