Ioana Ginghină a vorbit despre începuturile relației sale cu Cristi, actualul său iubit, dezvăluind că, într-un fel, ea a fost cea care a făcut primul pas.

Actrița a povestit că l-a cunoscut pe Cristi prin prisma joburilor lor. A fost contactată de firma pe care actualul său iubit o deținea pentru un proiect, iar ajunsă la evenimentul respectiv, Cristi i-a întrebat pe cei prezenți dacă vor să guste un pahar de vin.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-a zis dacă vrem un pahar de vin și eu, deși conduceam, am zis hai, bine, un pahar așa, că na, e un pahar, merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos.”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Ajunsă acasă, câteva ore mai târziu, Ioana Ginghină i-a dat un mesaj prin care l-a întrebat cum se numește vinul. El i-a cerut adresa, iar în doar câteva zeci de minute a ajuns în fața casei sale, iar de aici povestea lor s-a înfiripat.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara, când am ajuns acasă, i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul, că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid.”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie și mai vrea un copil

Ioana Ginghină și Cristi au în prezent doi ani de relație, iar recent actrița a fost cerută în căsătorie de partenerul său. A acceptat și după ce restricțiile pandemiei de COVID-19 vor mai dispărea, va avea loc și o nuntă.

Vedeta a mai declarat că vrea să devină pentru a doua oară cât mai curând.

Vezi și Ioana Ginghină, planuri de nuntă cu iubitul: „Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla”

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Florin Ristei: ”Lucrurile bune apar când te aștepți mai puțin”

Secretul inelului de logodnă al lui Kate Middleton. Cum a ajuns la ea? Trebuia să fie al lui Meghan Markle