Gabriela Cristea a vorbit cu lux de amănunte despre începuturile relației cu Tavi Clonda, cât și despre cum a reușit artistul să o cucerească pe loc, cu o singură replică.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii pe care ea prezenta. El fusese invitat să cânte. Deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, prezentatoarea TV nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult. Asta, până când el a avut replica câștigătoare.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis – Am poftit la rochia ta.

Iar eu m-am șocat și am zis – Cum îndrăznește să spună așa ceva? – , dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.”, a spus Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

Mai vor copii?

Gabriela Cristea a mărturisit că deși adoră sentimentul să fie întâmpinată acasă de cele două fetițe ale sale, nu crede că este pregătită să mai aibă un al treilea copil, atât din cauza vârstei pe care o are, cât și a responsabilităților.

„Dacă eram mai mulți și aveam ajutoare mai multe probabil nu făceam doar unul, doi, ci mai mulți. E o mare bucurie să vezi cum te întâmpină copiii acasă. Din păcate a fost destul de greu.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Vezi și Gabriela Cristea, prima fotografie în costum de baie, de când a slăbit

Citește și:

Trucul lui Kate Middleton pentru un ten perfect. Oricine îl poate încerca

Așa arată femeia care, la 56 de ani, e fotomodel pentru costume de baie! Aceasta e dieta ei