Lidia a pus la InstaStory recent un filmuleț în care apare, pe stradă, doar într-un halat alb. Artista s-a filmat de sus până jos, iar mesajul ei a fost: “Cum mă plimb eu pe străzile din București”.

Deși mulți s-au gândit că poat a rămas închisă p-afară sau vrea să lanseze o nouă modă, imaginea era, de fapt, de la filmarea noului ei videoclip.

lidia-buble-aparitie-incendiara-pe-strazile-din-bucuresti-artista-a-iesit-din-casa-purtand-doar-un-halat_5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lidia este o artistă foarte apreciată, atât pentru fizicul său impecabil, cât și pentru vocea sa formidabilă. Vedeta este foarte apreciată în mediul online, având peste un milion de urmăritori pe Instagram, iar fiecare postare de a sa strânge, de fiecare dată, mii de aprecieri.

Ultima piesă lansată de ea împreună cu Cornel Ilie „Vino, du-te” a cucerit internetul și a ajuns în topuri, astfel fanii ei abia așteaptă să audă noua melodie.

Citește și:

Mircea Diaconu, dezvăluiri incredibile despre cum și-a cunoscut soția: „Prima dată ne-am ținut de mână după ce ne-am căsătorit”

Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația lui cu Meghan Markle