După despărțirea de actorul cubanez Harlys Becerra, Lidia Buble s-a pozat în brațele lui Cuza de la Noaptea târziu. Deși părea mai mult o glumă, mulți erau convinși că cei doi formează un cuplu, dar artista a fost surprinsă alături de un alt bărbat.

Celebra artistă s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, dar nu pare afectată de acest lucru. Mai mult, se pare că Lidia și-a găsit deja un nou pretendent. După ce a dezvăluit că așteaptă să o ceară Cuza de soție și s-a pozat în brațele prezentatorului de la Neatza de Weekend, vedeta a fost surprinsă alături de omul de afaceri, Horațiu Nicolau.

Mai exact, cântăreața în vârstă de 28 de ani a fost surprinsă într-un club din București, în acest weekend, în compania mai multor prieteni și a lui Horațiu Nicolau, fostul patron de televiziune în vârstă de aproape 60 de ani. Toți s-au relaxat, au socializat, s-au bucurat de muzică și de preparate alese. Cei care au atras atenția în mod special au fost Buble și Nicolau, mai ales că de câteva zile se speculează că ar forma un cuplu. Într-un clip video publicat de fanatik.ro, Horațiu Nicolau e filmat în timp ce se conversează cu prietenul lui, iar lângă el, în partea dreaptă, e chiar Lidia Buble, artista îmbrăcată într-o ținută roșie. La un moment dat, pentru că noul partener acorda mai multă atenție conversației cu cei din jur decât ei, artista i-a pus mâna pe spate lui Horațiu Nicolae. El nu a rămas indiferent, a procedat la fel.

lidiaaa (3)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Timp de câteva ore, la masa lor au avut loc diferite discuții, s-au aruncat diferite priviri, însă nu se știe despre ce și-au povestit unul altuia Lidia Buble și Horațiu Nicolae. Deși există zvonuri că ar forma un cuplu, cei doi nu au confirmat și nici nu au infirmat aceste speculații, nu au apărut sărutându-se sau ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți. Cert e că în ultimul timp au apărut foarte des împreună.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Cobra Tateși au apărut imagini cu ea și Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, însă niciodată ea nu a confirmat că are o nouă relație până la actorul cubanez, Harlys Becerra. Însă, relația celor doi s-a terminat la fel de discret cum a și început. Deși părea foarte îndrăgostită de actor, brusc declarațiile de dragoste dintre cei doi au dispărut, iar cei doi au încetat să-și mai lase comentarii și like-uri pe rețelele de socializare.

Lidia a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Harlys, în emisiunea Teo Show, în care a mărturisit că motivul a fost și distanța, dar și pentru că amândoi au făcut greșeli. Ea nu a vrut să spună cine a luat primul această decizie, ci doar a punctat că nu există un singur „vinovat”: „În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă.”, a declarat Lidia Buble, la „Teo Show”.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Lidia Buble a recunoscut că încă mai ține legătura cu Harlys Becerra. Mai mult, frumoasa artistă a ținut să precizeze că a învățat foarte multe lucruri de la actor și nu ar putea să îi poarte pică niciodată: „E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om care își asumă fiecare decizie.”, a mai spus Lidia Buble, în cadrul emisiunii amintite.

Întrebată de Teo dacă există iubire în viața ei, în momentul de față, Lidia a lăsat de înțeles că există un alt bărbat în viața ei și a dat cel mai sincer răspuns: „Există iubire în viața mea, există, normal. Eu iubesc, sunt fericita, am iubit dintotdeauna si sunt un om care va iubi intotdeauna! Sunt plină de dragoste. Iubesc, sunt în floarea vârstei”.

Mai mult, Bursucu a observat niște vânătăi pe brațul artistei, dar aceasta a zis că nu știe de unde o are. Însă, imediat prezentatorul TV i-a spus că probabil de la scaunul din restaurant, unde a fost surprinsă lângă noul ei iubit, Horațiu.

Cunoscutul milionar Horațiu Nicolau a ajuns în atenția presei după ce a devenit nașul de cununie al fostului cuplu format din Cristian Boureanu și Valentina Pelinel.

Citește și:

Catinca, fiica Elwirei și a lui Mihai Petre, a împlinit 9 ani. Micuța e superbă și seamănă perfect cu mama ei

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu?