Salman Khan a împlinit 56 de ani pe 27 decembrie, iar starul indian și-a sărbătorit aniversare cu mare fast la ferma lui din Panvel. Însă, imaginile de la ziua lui au iscat multe controverse în presa din India, Iulia Vântur fiind ironizată de jurnaliștii indieni.

Celebrul actor de la Bollywood a organizat o mare petrecere la ferma pe care o deține în localitatea Panvel. Prietenii apropiați, colegi din industria filmului, rudele și ,bineințeles, și iubita sa, Iulia Vântur, au fost prezenți la ziua actorului. Jurnaliștii din India a ironizat-o pe frumoasa româncă pentru că nu a prins loc în primul rând la tăierea tortului lui Slamna Khan. Aceasta nu apare în prim-planul filmării cu tortul aniversar.

iulia filmeaza in spatele lui SalmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Iulia Vântur este surprinsă în timp ce stă în spatele actorului, la distanță de el, în timp ce în rândul întâi stau doar rudele lui Khan. În imagini, Salman Khan apare ținâdu-și în brațe nepoata, fiica surorii lui. În acest timp, Iulia este văzută filmând cu telefonul, zâmbind și glumind cu alte persoane care stăteau în spatele celebrului actor. ”Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?” sau ”Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan.Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt câteva dintre titlurile apărute în publicațiile din India.

Iulia Vântur se pregătește să lanseze un proiect care se anunță a fi de mare succes. Frumoasa româncă va fi, gazda unei serii documentare despre viața și cariera lui Salman Khan, care se va difuza în mediul online. Filmările au început deja în luna octombrie a acestui an. Iulia va documenta ultimii 33 de ani din viața iubitului ei, de când acesta a devenit un adevărat superstar în India. Blondina va sta de vorba cu rude, prieteni și colegi de breaslă cu care Salman a lucrat de-a lungul timpului.