Imaginile au fost realizate sâmbătă, 29 octombrie, în Los Angeles. Angelina Jolie (47 de ani) a fost

surprinsă de paparazzi la cumpărături, alături de fiica ei de 14 ani, Vivienne Jolie-Pitt, anunță hollywoodlife.com. Cele două au intrat într-un pet shop, apoi într-o băcănie, în spatele lor fiind în permanență un bodyguard. Au ieșit cu 5 pungi, iar paparazzi au sesizat pe inelarul actriței un superb inel nou, cu piatră prețioasă, așa că din nou s-au făcut speculații despre relația ei cu solistul The Weeknd. Îmbrăcate lejer, confortabil și asortate, Angelina și fiica nu au fost scăpate din ochi de fotoreporteri. Fotografii: PROFIMEDIA

Și, în timp ce actrița se plimba prin Los Angeles, unii români s-au jurat că au văzut-o prin România. „Li s-au servit ceaun, friptură de berbecuț, bulz. Pe Angelina Jolie chiar am văzut-o personal. Purta o rochie transparentă, spre verzui, avea o blăniță pe spate, albă”, a declarat, pentru PRO TV, un român care s-a ocupat de distracția invitaților, dar care a dorit să rămână anonim.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie goes grocery shopping at Gelson’sSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România

Sâmbătă, site-ul Mediaflux.ro a publicat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi miliardari și că ar urma să vină și el în România, pentru a petrecere Halloween-ul.

„Potrivit surselor Mediaflux, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și de alți mega-miliardari, ar petrece Halloween-ul la Castelul Bran. Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști”, scria, sâmbătă, Mediaflux, înainte de exclusivista petrecere.

Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc duminică noapte, iar la chef au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea.ro, oficiali MAI.

Luni dimineață, Libertatea a obținut confirmarea de la doi oficiali, din două instituții separate ale MAI, că „Elon Musk nu a intrat în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei.

Citește și: Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a molestat copiii: „L-a sugrumat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. A turnat alcool pe ei”

Citește și: Sora cea mică a Lidiei Buble, de o frumusețe nepământeană. Lorena are 19 ani și seamănă cu Angelina Jolie