Potrivit publicației People, Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a fost surprins în Los Angeles, SUA, în timp ce filmează alături de prezentatorul James Corden, 42 de ani, pentru Carpool Karaoke.

Cei doi apar într-un autobuz turistic, roșu, ce amintește de cele din Marea Britanie, șu au fost acompaniați non-stop de o escortă a poliției, ce pare a fi echipa privată de securitate a ducelui de Sussex.

Prințul Harry pare într-o formă de zile mari și pentru prima dată de când s-a mutat în SUA, este surprins răzând. Harry pare a se simți în largul său, așa cum se poate observa și din fotografii. Și ce-i drept nici nu ar avea de ce să nu se simtă, având în vedere că pe el și pe James Corden îi leagă o frumoasă și lungă prietenie. Îndrăgitul prezentator TV și gazda emisiunii „The Late Late Show” nu a lipsit nici de la nunta prințului Harry cu Meghan, în 2018.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Prince Harry goes back to his UK roots – as hes seen on the top of a British style double decker bus for an interview with James CordenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Potrivit publicaților americane, se pare că Harry se gândește să-și construiască o carieră la Hollywood și să calce pe urmele soției sale.

„Harry e hotărât să înceapă o carieră la Hollywood, la fel ca Meghan. (…) Se concentrează pe realizarea de documentare în legătură cu o cauză bună – și nu doar pe partea de producție. O să îl vedem și în fața camerelor de filmat, în special în rolul de purtător de cuvânt”, a declarat o sursă precizând că Meghan a fost cea care l-a convins că ar putea avea succes în lumea divertismentului.

Foto: Profimedia