Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Mihaela Prigoană a explicat, într-un interviu pentru Antena Stars, cum a fost momentul în care a întâlnit-o pe mama soțului ei.

„Cred că Silviu semănă mai mult cu mama, dar are foarte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic.

Eu când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, ea era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale. Și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase: ”Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici”.

A fost o femeie foarte minunată”, a povestit partenera de viață a lui Silviu Prigoană despre soacra ei, conform spynews.ro.

Silviu Prigoană a fost căsătorit de mai multe ori cu Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Recent, Silviu Prigoană a afirmat, pentru impact.ro, că Adriana Bahmuțeanu nu le-a mai plătit pensia celor doi băieți de doi ani.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a spus Silviu Prigoană.

Citește și:

Codin Maticiuc și povestea pumnului celebru pe care voia să i-l dea lui Michael Douglas: „A fost ca un fetiș”

Fiul cel mare al Ancăi Serea a împlinit 19 ani! Cum arată David, întâiul născut al vedetei