Monica Odagiu este o femeie într-adevăr frumoasă. Drept dovadă stau imaginile postate de frumoasa actriță pe rețelele de socializare.

Artista, care a împlinit în luna iunie 24 de ani, e foarte mândră de silueta ei și nu sfiește să-și arate corpul bine lucrat. Astfel, Monica și-a pus pe contul de Instagram mai multe imagini cu ea în costum de baie, pe malul mării, iar fanii au lăudat-o pentru trupul de invidiat.

13728899_1391080317573861_6292058606416501422_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Însă, ce le-a atras atenția tuturor e faptul că actrița și cântăreața apare în imagini doar alături de sora ei sau singură, ci nu alături de celebrul cântăreț, Dan Bittman, fapt pentru care mulți s-au întrebat dacă nu cumva s-au despărțit.

Dan Bittman a părăsit-o pe mama copiilor lui

La începutul anului, au apărut zvonuri ce anunțau că Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, și s-a mutat de acasă pentru a trăi o poveste de iubire alături de mult mai tânăra, Monica.

Dan Bittman a luat prin surprindere publicul cu decizia lui. Potrivit libertatea.ro, artistul s-ar fi mutat cu chirie, lângă fostul domiciliu, pentru a fi mai aproape de copiii săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick. Solistul și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație discretă, ce a durat mai mult de un sfert de secol, însă fără să fi fost oficiată în fața ofițerului de stare civilă.

Relația cu mult mai tânăra Monica Odagiu, cu 33 ani mai mică decât artistul, se pare că nu era însă una recentă, ci ”reaprinsă” după doi ani de pauză.

Astfel, pasiunea lui Bittman (57 ani) pentru frumoasa actrița și solistă ar fi început să fie vizibilă în 2015, cei doi fiind zăriți unul lângă celălalt la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concertele Holograf de prin țară, la mare, potrivit Libertatea. Ba chiar se pare că au fost împreună și în afara țării, în scurte excursii în Bulgaria ori Turcia.

Citește și:

Ramona Gabor devine femeie de afaceri. Anunțul făcut de sora Monicăi Gabor

Cele mai lungi picioare din lume? Ea e rusoaica pretendentă la titlu. Arată ireal!